MHP YENİ KURULAN İLÇELERE BAŞKAN ATAMASI YAPTI

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanlığı büyükşehirle birlikte kurulan iki yeni ilçe için ilçe başkanlarını atadı.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
MHP YENİ KURULAN İLÇELERE BAŞKAN ATAMASI YAPTI






Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanlığı büyükşehirle birlikte kurulan iki yeni ilçe için ilçe başkanlarını atadı.
Millityetçi Hareket Partili İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, MHP olarak seçimlere iddialı hazırlandıklarını ve şu anda 10 ilçenin belediye başkan adaylarının belirlendiğini söyledi. Yeniçeri, yeni kurulan Merkezefendi ilçesine Fırat Dağdeviren, Pamukkale ilçesine ise Hacip Kayalar’ın atandığını açıkladı. MHP olarak seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandıklarını kaydeden Yeniçeri, "Bizler bu milleti ve bu toprakları sözle veya bir çıkar için sevmedik. Şu anda 10 ilçemizin belediye başkan adayları belirlendi. Bugün itibariyle iki yeni ilçemizin ataması da gerçekleşmiş oldu. Parti olarak Ekim ayı sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı adayımızı da açıklayacağız. Geçtiğimiz seçimlere baktığımızda MHP’nin oylarının nasıl yükseldiğini herkes biliyor. Hedefimiz merkezde 3 belediyeyi de almaktır. Bundan da hiçbir şüphemiz yoktur" dedi.
Denizlispor Eski Kulüp Başkanı Ali İpek’in MHP’den büyükşehir adayı olacağını konusunda da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, "Ali İpek ile telefon görüşmelerimiz oldu. Hem genel merkez düzeyinde, hem de il yönetimi düzeyinde görüşmeler yaptık. Ekim ayı sonunda bu konuda netleşecektir" dedi.
Yerel seçimlerde MHP’nin tüm belediyeleri almak için gece gündüz çalışacaklarını ifade eden MHP Pamukkale İlçe Başkanı Hacip Kayalar, "Teşkilat olarak halkımıza projelerimizi ve adaylarımızı anlatmak için gece gündüz çalışacağımızın sözünü verdiğimizi unutmayın" dedi.
Bu davada çalışmalarına Merkez İlçe Teşkilatında olduğu gibi Merkezefendi teşkilatında da devam edeceklerini belirten MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Hüseyin Fırat Dağdeviren ise "Merkez ilçe örgütümüzde olduğumuz gibi Merkezefendi İlçe Başkanlığı görevinde de durmadan çalışacağız ve bu seçimlerde Denizli merkezde 3 belediyeyi alacağız" dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.