MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

Denizli Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü nedeniyle ziyarete gelen Doğa Koleji öğrencilerini ağırladı.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET






Denizli Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü nedeniyle ziyarete gelen Doğa Koleji öğrencilerini ağırladı.
Ziyarete gelen minik öğrencilere Sokak Hayvanları Kliniği gezdirilerek, yapılan uygulamalar hakkında bilgi verildi. Gezide çocuklara eşlik eden Klinik Sorumlusu Veteriner Hekim Emine Dangal ve Sinan Kılınç, kliniklerde yaralı, hasta ve sahipsiz hayvanlara 7 gün 24 saat anında müdahale ettiklerini anlattılar.
Kliniğe bildirilen sokak hayvanlarını toplayarak gerekli müdahaleyi yaptıklarını ve müdahaleyi yaptıktan sonra tekrar aldıkları yere bıraktıklarını söyleyen Denizli Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği Sorumlusu Veteriner Hekim Emine Dangal, “Bizim müdahale ettiğimiz kulağında küpe olan hayvanlar zararsızdır. Sokak hayvanları, kendilerine kötü davranılmadığı sürece kimseye zarar vermez. İnsanların sokak hayvanlarına tahammülleri her geçen gün azalıyor. Hayvanlara karşı toplumumuzun sevgisi bitme noktasına gelmiş. Hayvanı ve doğayı sevmeyen, insanı da sevmez. Bu düşünceyle çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılayalım” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.