MİNİKLER BÜYÜKŞEHİR SEMİNERİNDE

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Hayvanları Koruma Günü sebebiyle bir program düzenlendi.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
MİNİKLER BÜYÜKŞEHİR SEMİNERİNDE






Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Hayvanları Koruma Günü sebebiyle bir program düzenlendi. Pilot okul seçilen Anadolu Kalkınma Vakfı İlköğretim Okulu’nda verilen seminerde, minik öğrencilere hayvan sevgisi ve hayvanlara nasıl yaklaşılması gerektiği anlatıldı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı işbirliği ile Hayvanları Koruma Günü sebebiyle bir program düzenlendi. Pilot okul Seçilen Anadolu Kalkınma Vakfı İlköğretim Okulu’nda düzenlenen etkinlikle, minik öğrencilere hayvan sevgisi ve hayvanlara nasıl yaklaşılması gerektiği anlatıldı.
Gerçekleştirilen programda öğrencilere sunum yapan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Nagihan Yaman, “Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile düzenlediğimiz program ile minik öğrencilerimize hayvan hakları ve sevgisi konusunda eğitim verdik. Gerçekleştirdiğimiz seminerde hayvanlara zarar verilmemesi ve onların da yaşam hakkına saygılı olunması gerektiğini anlattık. Öğrencilerimizden aldığımız tepkiler, seminerin gayet verimli geçtiğini gösterdi. Seminerimize katılan tüm öğrencilerimizde duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.