MUDANYA’DA İLK BAŞKAN ADAYI SP’DEN

Saadet Partisi, Bursa’nın Mudanya ilçesinde belediye başkan adayını açıkladı.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
MUDANYA’DA İLK BAŞKAN ADAYI SP’DEN






Saadet Partisi, Bursa’nın Mudanya ilçesinde belediye başkan adayını açıkladı.
SP ilçe binasında yapılan toplantıda, Saim Sakin’in Mudanya belediye başkan adayı olduğu açıklandı. Aday tanıtımına SP İstanbul il yöneticisi Recai Demiryürek de katıldı. Demiryürek, Saadet Partisi’nin seçime hazır olduğunu, Mudanya’da ilk belediye başkan adayını kendilerinin açıkladığını ifade etti. Demiryürek, 8 aday adayı arasında yaptıkları değerlendirmede, ilçe başkanlığı görevini yürüten Saim Sakin’de karar kıldıklarını, kendisinin bu görevi layıkıyla yapabileceği kanaatinde olduklarını açıkladı.
Saim Sakin ise, “Mudanya’da on seneden beri ilçe başkanlığı görevini ifa ediyorum. Bugüne kadar adaylık konusunda aklımdan hiçbir şey geçirmedim. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ve genel merkezimiz tarafından bu görev biz verildi. Verilen görevi seve seve yapacağız” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.