NİĞDE VALİLİĞİ YIKILACAK

NİĞDE Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kent Meydanı çalışması kapsamında Niğde Valiliğini eski hastaneye taşımayı düşündüklerini söyledi.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
NİĞDE VALİLİĞİ YIKILACAK






NİĞDE Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kent Meydanı çalışması kapsamında Niğde Valiliğini eski hastaneye taşımayı düşündüklerini söyledi.
Niğde Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı, Belediye meclis salonunda yapıldı. Meclis toplantısı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın Başkanlığında Belediye meclis salonunda gerçekleştirildi.
Niğde Belediyesi Meclis toplantısında, şehir imar planı ile ilgili İmar Komisyon raporu, okul servis ücretleri hususunda Plan ve Bütçe Komisyon raporu, Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi içerisinde resmi kurum alanı tadilatı, Şahsüleyman Mahallesi üzerinde bulunan parseller üzerinde 18. Madde uygulama yapılması, Belediye hizmetlerinde sözleşmeli olarak çalıştırılacak personellerin çalışma süre ve ücretlerinin tespitinin görüşülmesi ve Niğde il sınırları içerisinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belirlenen riskli bölgelerle ilgili konular görüşüldü.
Dilek ve temenniler kısmında Kent Meydanı hakkında görüş ve fikirler belirtilerek Kent Meydanı ihalesinin yapıldığını ve yapım çalışmalarına başlanacağı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından belirtildi.
Bu projeye Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’ında sıcak baktığını ifade eden Akdoğan; “Kent Meydanı çalışmalarına Valimiz Sayın Necmeddin Kılıç Bey’de sıcak bakıyor. Bu konuyla ilgili olarak çalışmaların hızlanması açısından valilik binasının, Nüfus İl Müdürlüğü binasının ve Tabu Sicil Müdürlüğü binasının taşınan hastanenin yerine alınmasının ve kent meydanının bu alanlara da bir an önce uygulanması için çalışmalara destekte bulundu” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.