NKÜ AYÇİÇEĞİ ÇOCUK EVİ AÇILDI

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi bünyesinde hizmet veren Ayçiçeği Çocuk Evi’nin açılışı yapıldı.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
NKÜ AYÇİÇEĞİ ÇOCUK EVİ AÇILDI






Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi bünyesinde hizmet veren Ayçiçeği Çocuk Evi’nin açılışı yapıldı.
Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’ in katılımıyla gerçekleşen açılışta, kreşin eğitim ve öğretim olanaklarından bahsedilerek tüm konuklara bilgi verildi. Rektör Şimşek, “Kreşimizde Montessori eğitimi amaç edinmiştir. Bu eğitimde çocuğa koşulsuz saygı vardır, her çocuğun düşünme biçimi, öğrenme şekli farklıdır. Ödül-ceza yöntemi yerine koşulsuz saygı ve vicdan duygusunun ortaya çıkarılması yöntemi öne çıkmıştır.” dedi.
Şimşek, kreş evi ile ilgili memnuniyetini dile getirerek, “Üniversite olarak topluma fayda sağlayacak her türlü çalışmayı destekliyoruz. Çocuklarda özgüven oluşmasına ve bu özgüvenle hayatlarını devam ettirmelerinde ön ayak olan bütün eğitimcilerimizi kutluyorum. Ayçiçeği Çocuk Evi’nin aynı zamanda şehrimize de hizmet vermesinden mutluluk duyuyorum ve Emeği geçen herkesi kutluyorum.” dedi.
Açılış çocuk evinin gezilmesinin ardından son buldu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.