NTB İLE NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Nevşehir Üniversitesi ile Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) arasında işbirliği toplantısı düzenlendi.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
NTB İLE NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI






Nevşehir Üniversitesi ile Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) arasında işbirliği toplantısı düzenlendi.
Nevşehir Üniversitesi’nde gerçekleştirilen toplantıya Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, NTB Başkanı İbrahim Salaş, üniversitenin akademik personeli ile borsa Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Toplantıda Nevşehir Üniversitesi olarak Nevşehir’in yararına olacak her türlü ortak çalışmaya hazır olduklarını belirten Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Biz Nevşehir Üniversitesi olarak şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak her türlü çalışmaya katkıda bulunduk ve bulunmaya da hazırız” dedi.
Yeni bir üniversite olmalarına rağmen hızla büyüyen, genç ve dinamik kadroya sahip bir üniversite olduklarını ve üniversitelerin, eğitim-öğretimin yanı sıra bulundukları kentin yaşantısına ve ekonomik anlamda gelişimine katkıda bulunan önemli bilim insanlarının yer aldığı kurumların başında geldiğini ifade eden Rektör Kılıç: “Bu nedenle biz de göreve geldiğimiz günden bugüne üniversite-şehir işbirliğini önemseyerek kurum ve kuruluşların yanı sıra sivil toplum kuruluşlarıyla da birçok ortak çalışmalarda bulunduk. Nevşehir Üniversitesi olarak, Nevşehir Ticaret Borsası tarafından başta şehrimiz olmak üzere ülkemiz yararına yapılacak ve bize sunulacak her türlü öneri ve projelere açık olduğumuz gibi katkıda bulunmaya da hazırız” diye konuştu.
Nevşehir Üniversitesi ile yapacakları ortak çalışma ve projelerle büyük işler başaracaklarına inandıklarını belirten NTB Başkanı İbrahim Salaş ise, “Üniversitemiz ile yapacağımız ortak çalışmalarla kaliteli üretim ve markalaşmanın yanında pazarlama gibi birçok konuda büyük işler yapacağımızın inancındayız” diye konuştu.
Gerçekleştirilen toplantıda Nevşehir Üniversitesi ve Nevşehir Ticaret Borsası olarak birlikte yapılacak ortak çalışma ve projelere yönelik öneri ve teklifler ele alındı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.