ÖDEMİŞ’İN YENİ İMAM HATİP LİSESİ İNŞAATI BİRGİ YOLUNDA YÜKSELİYOR

Ödemiş’te yeni İmam Hatip Lisesi’nin inşaatında sıra çatıya geldi.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
ÖDEMİŞ’İN YENİ İMAM HATİP LİSESİ İNŞAATI BİRGİ YOLUNDA YÜKSELİYOR






Ödemiş’te yeni İmam Hatip Lisesi’nin inşaatında sıra çatıya geldi. Birgi yolu üzerinde Küçük Avulcuk köyünde Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Öğretmen Lisesi’nin doğusuna inşa edilen İmam Hatip Lisesi 24 derslikle hizmet verecek.
Dört katının kaba inşaatı büyük ölçüde tamamlanan yeni İmam Hatip Lisesi’nde çatının tabliye betonu atılmaya başlandı. 3,2 milyon liraya mal olacak yeni İmam Hatip Lisesi’nin maliyeti İzmir Valiliği İl Özel İdaresi Yapı İşleri ve Daire Başkanlığı’nca karşılanıyor. Yüklenici firma ekipleri hava muhalefeti haricinde her gün çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren şantiye şefi Mehmet Şakir Işım, çalışmaların birkaç aylık gecikmeye rağmen yolunda ilerlediğini ve bu tempo ile kış mevsiminin ortalarına kadar çalışmaların tamamlanabileceğini kaydetti.
Işım, “Bodrum ve zemin üzerine 3 kattan oluşan binamız toplam bin 800 metrekare alan üzerine oturuyor. Bu alanın bin 500 metrekaresi kullanılıyor. Toplam 6 bin metrekare kapalı alana sahip binamızda 24 derslik yer alıyor. Şu anda zemin üzeri, 3 katı tamamlamış durumdayız. Sıra çatının tabliyesinin atılmasında yağışlar artmadan bu çalışmayı da tamamlayacağız. Çatı tabliyesinde önemli bir bekleme süresi oluyor. Bu bekleme süresinin ardından silsile halinde diğer tüm çalışmaları yapacağız. Kaba inşaatı tamamladıktan sonra ince işleri gerçekleştirip, bahçe düzenlemesiyle birlikte anahtarı teslim edeceğiz” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.