ÖDEMİŞ’TE SARACOĞLU TOPLU KONUTLARINDA 20 AİLEYE DAHA ANAHTAR

Ödemiş Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projelerinden olan Saraçoğlu Toplu Konutları’nda 20 aile daha evlerine kavuştu.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
ÖDEMİŞ’TE SARACOĞLU TOPLU KONUTLARINDA 20 AİLEYE DAHA ANAHTAR






Ödemiş Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projelerinden olan Saraçoğlu Toplu Konutları’nda 20 aile daha evlerine kavuştu.
Belediye projeleri içinde yer alan Saraçoğlu Toplu Konutları’nda daha önce tamamlanan A bloktan ilk 20 aile geçtiğimiz Ramazan Bayramı öncesi anahtarlarını almışlar, bayram gelmeden de yeni evlerine taşınmışlardı. Kurban Bayramı’na sayılı günler kala projenin ikinci kısmı olan B bloktan da 20 aile yeni evlerinin anahtarlarını dün yapılan törenle aldılar.
Ödemiş Belediye Başkanlığı’nda yapılan anahtar törenine Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, belediye başkan yardımcısı Aziz Özgen, belediye daire müdürleri ev sahipleri katıldı.
Başkan Bekir Keskin, “Projemizi güvendiğiniz belediyemize güvenip ev satın aldığınız için çok teşekkür ediyorum. Sizler artık komşu oldunuz. Bu bayramda da sizleri ziyarete geleceğiz. Saraçoğlu Toplu Konutları Projesi şehir dışına yapılan bir proje olup insanları buraya taşımak değildir. Şehir içinde şehri ve çehresini yenileme projesidir. İnanıyorum bu proje mahalle gibi olacak Yıldız bölgesine kadar gelecek. Sizler bu mahallenin ilk sakinleri olacaksınız. Isınmayı da 2 yıl içinde biyogaz tesisi bittikten sonra oradan elde edilecek sıcak su ile normal su faturası öder gibi bir ücretle konutları ısıtacağız. Konutlarımız da şuan itibariyle toplam da 40 aile olacaksınız. Hepinize hayırlı uğurlu olsun huzurlu mutlu güle güzel çocuğunuz torunlarınız ile sağlıklı yaşamlar diliyorum” dedi.
Konuşmanın ardından 20 aileye anahtarları teslim edildi. Yeni ev sahibi olan vatandaşlar da “Ödemiş Belediyesi bizim hayallerimizi gerçekleştirdi. Başta başkanımız Bekir Keskin’e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dediler.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.