ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES DÜZLENDİ

Tavşanlı’da öğrenciler yararına düzenlenen kermes sona erdi.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES DÜZLENDİ






Tavşanlı’da öğrenciler yararına düzenlenen kermes sona erdi. Üç gün boyunca Emet Caddesi üzerinde ki boş bir işyerinde gerçekleştirilen kermeste ev hanımlarının yaptığı turşu, tarhana, ev ekmeği, gözleme, mantı gibi yiyecek ürünlerinin yanı sıra el emeği örgü işleri de satılarak yardıma muhtaç öğrencilerin ihtiyaçları için harcandı.
Köy-der tarafından düzenlenen kermesin son gününde dernek yetkilileri basın mensuplarını da kermese davet ederek Tavşanlı halkına teşekkür etti.
Dernek adına açıklamalarda bulunan eğitimci yazar Şaban Ali Acar, “Burada dernek üyelerimizin hazırladığı ürünleri satarak eğitim giderlerini karşılamada sıkıntı yaşayan öğrencilerimize yardımcı oluyoruz. Eğitime yapılan yardım geleceğimize yapılan yardımdır. Bu tür konularda hassas olan Tavşanlı halkımıza teşekkür ediyoruz“ dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.