OKUMA YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

ADIYAMAN (İHA) – ‘Haydi Beraber Olalım’ adlı SODES Projesi kapsamında düzenlenen 100 Temel Eser Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
OKUMA YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ






ADIYAMAN (İHA) – ‘Haydi Beraber Olalım’ adlı SODES Projesi kapsamında düzenlenen 100 Temel Eser Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Tut Çok Programlı Lisesi bahçesinde düzenlenen törene Kaymakam Mehmet Mut, İlçe Garnizon Komutanı J.Yzb. Tufan Yılmaz, Belediye Başkan Vekili Mehmet Baykara, İlçe Emniyet Amiri Komiser Fuat Polat, diğer protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Oktay Yiğit yaptığı açılış konuşmasında amaçlarının, öğrencilerin dikkatlerini kitaba çekmek ve yoğunlaştırmak, kitap okumaya olan ilgili arttırmak, öğrencinin okuduğu kitaba göre anlama seviyesini görmesini sağlamak olduğunu söyledi.
Tut Kaymakamı Mehmet Mut ise Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinin belli illerinde uygulanan SODES kapsamında ‘Haydi Beraber Olalım’ projesinin Tut ilçesinde 4 farklı kategoride gerçekleştirildiğini söyledi.
Kaymakam Mut, “250 öğrenciye 8’er adet kitaptan oluşan toplam 2 bin adet kitabın dağıtılması ve bu 100 Temel Eser içinden seçilen 8 kitaptan yapılan okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerin çeşitli hediyelerle ödüllendiriliyor. 5. ve 6. sınıf öğrencileri ile 7. ve 8. sınıf öğrencileri ayrı olmak üzere okuma yarışması düzenlenerek dereceye giren ilk 3 öğrenci ödüllendiriliyor. Tabii ki bütün öğrencilerimiz bizim için kıymetli ve değerlidir. Bu projesinin toplam maliyeti 137 bin lira olup bu projede emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü teşkilatımıza, projede görev alan tüm öğretmenlerimize, projeye katılan öğrencilerimize ve öğrencilerimizi teşvik eden velilerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Hepinize yeni Eğitim-Öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.
Programda ayrıca öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten dünyaca ünlü düşünürlerin sözleri okundu, skeç gösterisi sunuldu. Müzik gurubu tarafından hazırlamış olan müzik dinletiler eşliğinde öğrenciler halaylar çekti.
Program sonunda okuma yarışmasında ve diğer çeşitli kategorilerde dereceye giren öğrenciler ile öğretmenler Kaymakam Mehmet Mut ve diğer protokol üyeleri tarafından ödüllendirildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.