(ÖZEL HABER) ÜNLÜ BAKLAVACIDAN YETKİLİLERE “FISTIK” ÇAĞRISI

Karaköy Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Güllü, Antep fıstığının fiyatının pahalı olmasından yakınarak yetkililere çağrıda bulundu.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
(ÖZEL HABER) ÜNLÜ BAKLAVACIDAN YETKİLİLERE “FISTIK” ÇAĞRISI






Karaköy Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Güllü, Antep fıstığının fiyatının pahalı olmasından yakınarak yetkililere çağrıda bulundu. Güllü, “İlgili bakanlıklar buna el atsınlar bir an evvel bu fırsatçıların elinden bizi kurtarsınlar. Bizde bu kaliteli olan Antep fıstığını baklava yaparak bütün dünyaya baklavamızı tanıtalım” dedi.
Karaköy Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Güllü, karaborsaya düşen Antep fıstığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yetkililere çağrıda bulunan Güllü, gerekli müdahaleler yapıldığı takdirde fıstığın fiyatının düşeceğini söyledi.
Nadir Güllü, Antep fıstığının fiyatının artmasıyla birlikte kaymaklı, cevizli baklava ve sütlü Nuriye ye ağırlık verdiklerini ifade etti.
Güllü, “İstiyoruz ki ilgili bakanlıklar buna el atsınlar bir an evvel bu fırsatçıların elinden bizi kurtarsınlar. Bizde bu kaliteli olan Antep fıstığını baklava yaparak bütün dünyaya baklavamızı tanıtalım. İstiyoruz ki müşterilerimiz hem hesaplı hem de kaliteli baklava yesinler. Fıstık pahalandı ama şu anda kârdan fedakarlık yapıyoruz ki sırf fıstık eski fiyatına dönecek diye. Baklavaya zam yapmadık. Bununla ilgili araştırmalar ve gerekli müdahaleler yapılırsa inanıyorum fıstık tekrar eski haline dönecek” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.