ÖZGÜR EĞİTİM-SEN’DEN,’TÜRKİYE’DE, KAMU SENDİKACILIĞI’ KONULU PANEL

Özgür Eğitim-Sen Adıyaman Şubesi tarafından ‘Türkiye’de Kamu Sendikacılığı ve Özgür Eğitim-Sen’ konulu panel düzenlendi.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
ÖZGÜR EĞİTİM-SEN’DEN,’TÜRKİYE’DE, KAMU SENDİKACILIĞI’ KONULU PANEL






Özgür Eğitim-Sen Adıyaman Şubesi tarafından ‘Türkiye’de Kamu Sendikacılığı ve Özgür Eğitim-Sen’ konulu panel düzenlendi.
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen panel, Özgür Eğitim- Sen Genel Sekreteri Abdulbaki Değer ile Özgür Eğitim- Sen Teşkilatlanma Sekreteri Ali Aydın tarafından verilirken, panele; Özgür Eğitim- Sen Genel Başkanı Yusuf Tanrıverdi, Özgür Eğitim- Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Kemal Kaya ve sendika üyeleri katıldı.
Düzenlenen panel öncesi bir konuşma yapan Özgür Eğitim-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Kemal Kaya, “Özgür Eğitim- Sen, çağımızın hastalığı olan ulus devlet anlayışına karşıdır. Ulus, devlet, ötekini yok sayan, yok saymakla da kalmayıp yok etmeye çalışan bir tonadır. Bu yüzden farklı dillere, kültürlere inançlara, düşüncelere ve kimliklere savaş açmıştır. Bu durum, insanlık onurunu ayaklar altına almaktadır. Özgür Eğitim- Sen; ‘Adaletin zamanı, hürriyetin zaman ve eşitliğin zamanı hep ama hep içinde bulunduğumuz o andır’ der. İnsan haklarının kısıtlanmasının gerekçeleri olmaz zamanı olmaz” şeklinde konuştu.
Daha sonra konuşan Özgür Eğitim- Sen Genel Başkanı Yusuf Tanrıverdi ise gündeme ilişkin konuşmalar yaparak panel hakkında bilgiler verdi. Yapılan konuşmaların ardından Özgür Eğitim- Sen Genel Sekreteri Abdulbaki Değer ile Özgür Eğitim- Sen Teşkilatlanma Sekreteri Ali Aydın tarafından panel verildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.