PATRONUNA KIZDI, SAĞA SOLA ATEŞ ETTİ

Eskişehir’de patronundan parasını alamadığını iddia eden bir vatandaş, çatıdan av tüfeği ile çevreye ve polis ekiplerine rastgele ateş açtı.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
PATRONUNA KIZDI, SAĞA SOLA ATEŞ ETTİ






Eskişehir’de patronundan parasını alamadığını iddia eden bir vatandaş, çatıdan av tüfeği ile çevreye ve polis ekiplerine rastgele ateş açtı.
Alınan bilgiye göre, Emek mahallesinde bulunan bir çiftlikte yaşayan Erol Ç. patronundan alacağını alamadığı için sinir krizi geçirdi. Yaşadığı çiftliğin çatısına çıkan Erol Ç. çevreye rastgele ateş açmaya başladı. Komşuların durumu polis ekiplerine ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve 112 Acil Sağlık ekibi geldi. Ekiplerin gelmesiyle Erol Ç. bir polis aracına da ateş etti. Araca isabet eden saçmalar maddi hasara nede olurken, olayda yaralanan olmadı. Polis ekipleri Erol Ç.’yi yaklaşık 2 saat sonra ikna ederek, bulunduğu yerden indirdi. Gözaltına alınan Erol Ç. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.
Olay yerin gelen Eskişehir İl Emniyet Müdürü Mutafa Şahin ise, müzakere yolu ile şüpheliyi ikna ettiklerini belirterek, “Kısmi bir cinnet geçiren bir vatandaşımız av tüfeği il sağa sola hatta polise ateş etmesine rağmen biz müzakere yolunu tercih ettik. Patronu ile arasında alacak verece meselesi varmış. Bir kaza olmadan arkadaşlar, şüpheliyi teslim aldılar” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.