PAZARLAR’DA TAŞKIN SEL SUYU KANALLARI TEMİZLENİYOR

DSİ ve Pazarlar Belediyesi işbirliği ile ilçe içeresindeki taşkın sel kanallarında temizlik çalışması sürüyor.

11 Ekim 2013 Cuma 00:00
PAZARLAR’DA TAŞKIN SEL SUYU KANALLARI TEMİZLENİYOR






DSİ ve Pazarlar Belediyesi işbirliği ile ilçe içeresindeki taşkın sel kanallarında temizlik çalışması sürüyor.
Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü ve Pazarlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü işbirliğiyle, taşkın sel suyu kanallarının temizlik çalışması devam ediyor.
İki kurumun işbirliğiyle yapılan çalışmada, Pazarlar Belediyesi, Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü’ne araç gereç, personel tahsis ederek lojistik destek sağlıyor.
İlçe içeresindeki taşkın sel suyu kanallarının temizliğine büyük önem veren Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, “İlçemiz içerisindeki taşkın sel suyu kanalları Devlet Su işleri Bölge Müdürlüğümüz ve belediyemizin iş birliği ile temizleniyor. Aşırı yağışlarda sel baskınlarının olmaması için temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Temizlik çalışması tüm kanalların temizlemesi tamamlana kadar devam edecektir” dedi.
Devlet Su İşleri’nin, kanal temizleme aracı (kepçe) iş makinaları ve Pazarlar Belediyesi’nin lojistik desteği ile yapılan çalışmada, taşkın sel suyu kanallarının büyük bir kısmı temizlendi.
Pazarlar Belediyesi ve Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü’nün yürüttüğü ortak çalışmanın, taşkın sel suyu kanallarının temizliği tamamlanıncaya kadar devam edeceği belirtildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.