POLİS MESLEK YÜKSEK OKULUNDAN KAN BAĞIŞI

Kırşehir Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ve Kızılay Kan Merkezi işbirliği ile organize edilen ve 6.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
POLİS MESLEK YÜKSEK OKULUNDAN KAN BAĞIŞI






Kırşehir Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ve Kızılay Kan Merkezi işbirliği ile organize edilen ve 6.’sı düzenlenen, kan bağışı kampanyası Polis Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirildi.
Geleneksel hale gelen ve 3 gün boyunca devam eden kampanyada toplam 150 ünite kan bağışı yapıldı.
Kırşehir Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Müslim Kılıçaslan kampanyanın önemine değinerek, “Kan vermenin, kan yapan organları uyardığı ve kan yapmaya sevk ettiği, kan hücrelerinin yenilendiği, insanın psikolojik olarak rahatladığı ve kendini huzurlu hissettiği bilinen bir gerçektir. Kan veren kişi kendisine kan verilmesi gerektiğinde bunu yapacak insanların çıkacağını düşünerek güven duyar. Ayrıca Kan bağışında bulunarak bu etkinliğe destek olan personelimiz ile sevgili öğrencilerimize ve Kızılay çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.