POLİSİN HIRSIZ TAKİBİ, 5 KİŞİLİK ŞEBEKEYİ ÇÖKERTTİ

Beyoğlunda hırsızlık amacıyla girdiği bir evden LCD televizyon çalan şüpheli, polisin güvenlik kamera kayıtları üzerinden yaptığı tespitler sonucu yakalandı.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
POLİSİN HIRSIZ TAKİBİ, 5 KİŞİLİK ŞEBEKEYİ ÇÖKERTTİ






Beyoğlu'nda hırsızlık amacıyla girdiği bir evden LCD televizyon çalan şüpheli, polisin güvenlik kamera kayıtları üzerinden yaptığı tespitler sonucu yakalandı. Polisin, çaldığı LCD televizyonu bir iş yerine götürdüğünü fark ederek takibini sürdürmesi sonucu şebeke üyesi diğer 5 şüpheliyi daha gözaltına aldı.
Edinilen bilgiye göre, 25 Eylül 2013'te Beyoğlu'nda bir evden LCD televizyon çalan Ercan Ö. güvenlik kameralarına takıldı. Polis ekipleri, incelemeye aldığı görüntülerde şüphelinin çaldığı televizyonu sokakta taşıması ve bir taksiye binip gitmesinin ardından son olarak bir iş yerine getirdiğini belirledi. Bunun üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Güven Timleri Ekipleri iş yerinin civarında pusu kurarak 5 hırsızın daha çalıntı eşya getirdiklerini tespit ettiler. Harekete geçen polis ekipleri, Ercan Ö.'yü çalıntı eşyaları getirdiği iş yerinin sahibi Timur O. ve gün boyu izlemeye aldığı İsa Ç. İsa T., Gökhan K., Aykut A., Ayhan O. adlı 5 şüpheliyi gözaltına aldı. İfadeleri alınmak üzere emniyete götürülen 7 şüpheli, suçlamaları kabul etmediği belirtildi. Emniyetteki soruşturmalarının ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.
Öte yandan, şüphelilerinin üzerlerinde 2 adet LCD ekran televizyon, 2 adet fotoğraf makinesi, 3 iPad ve özel çanta içinde hırsızlıkta kullandıkları malzemeler ele geçirildi. Ele geçirilen, 2 adet televizyon, adet fotoğraf makinesi ve 3 adet iPad Hırsızlık Büro Amirliği tarafından sahiplerine teslim edildiği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.