Porsche Türkiye satış müdürü kazada öldü

Porsche Türkiye satış müdürü kazada öldü

29 Temmuz 2014 Salı 06:41
Porsche Türkiye satış müdürü kazada öldü






Porsche Türkiye satış müdürü kazada öldü

Ataşehir'de dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada lüks otomobil tutkunlarının yakından tanıdığı Porsche'nin Türkiye pazarlama müdürü hayatını kaybetti.  İstanbul Ataşehir'de meydana gelen trafik kazasında iki lüks araç hurdaya döndü. Kazada, 34 yaşındaki Porsche Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Kaan Oğul yaşamını yitirdi. Porsche Satış ve Pazarlama Müdürü Kaan Oğul'un otomobil tutkusu çocuk yaşta başlamıştı, hayata vedası da bir trafik kazasında oldu.

34 yaşındaki Oğul'un kullandığı araç, saat 21.00 sıralarında Almanya plakalı bir otomobille çarpıştı.

Kaza, dün akşam Ataşehir'de Mimar Sinan Camii mevkiinde meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki bariyer Oğul'un kontrolündeki aracın kapısından girdi diğer taraftan çıktı. Araç bu şekilde 20 metre sürüklendikten sonra durabildi.

Almanya plakalı araç ise bariyerleri geçerek toprak zemine çıktı.

Genç pazarlama müdürü Kaan Oğul olay yerinde hayatını kaybetti. Oğul'un yanında bulunan arkadaşı ise hafif yaralandı.

EN BÜYÜK TUTKUSU OTOMOBİLLERDİ

Kaan Oğul 2005 yılından bu yana Doğuş Grubu'nda çalışıyordu. Oğul, şirketin internet sitesinde kendisini anlatırken; "Çok küçük yaşlarda başlayan arabalara olan ilgim, ortaokul ve lise zamanı artık tutkuya dönüşmüştü. Üniversiteye başladığımda tek hayalim arabalarla ilgili bir işte çalışmaktı" ifadelerini kullanmıştı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.