RADİSSON OTEL TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Kayseri’de inşaatı devam eden Radisson Otel’in tanıtım toplantısı yapıldı.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
RADİSSON OTEL TANITIM TOPLANTISI YAPILDI






Kayseri’de inşaatı devam eden Radisson Otel’in tanıtım toplantısı yapıldı. İnşaat alanında yapılan toplantıda, otelin tamamlanmadan önceki hali barbekü partisiyle basına tanıtıldı.
Radisson Otel Genel Müdürü Mehmet Mülayim, otelin bitmeden önceki halini göstermek istediklerini belirterek, “Yaklaşık iki buçuk aydır Kayseri’deyim. Yeni Kayserili sayılırım. Onun için Kayseri’de ki yerel acentelerin, seyahat acentelerinin otel bitmeden önceki halini görmelerini ve bir gecede olsa yaşamalarını istedik. Daha sonra otel bittiğinde otelin bitmiş haliyle ikisi arasında ki farkı ve ne kadar üzerinde emek olduğunu görsünler istedik. Kayseri için önemli bir otel. Tabi Kayseri’de başka beş yıldızlı oteller de var. Kayseri hızla turizme koşuyor. Erciyes’te büyük yatırımlar var yani çok büyük kayak merkezi kış sporları merkezi olacağı kesin. Şehre biz de beş yıldızlı bir otelle girelim istedik. Radisson grubu bu işletmeyi açmaya hazırlanıyor. 243 odamız olacak onun dışında kongre merkezimiz, spa merkezimiz, spor merkezimiz, toplantı salonumuz, restoranımızla çok geniş bir tesiste hizmet vermeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.