RECEP MAMUR’DAN SİTEM DOLU VEDA

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, sitem dolu bir açıklamayla görevi bıraktığını ve olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını açıkladı.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
RECEP MAMUR’DAN SİTEM DOLU VEDA






Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, sitem dolu bir açıklamayla görevi bıraktığını ve olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını açıkladı.
Kulübün internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:
Değerli Kayserisporlular; 05.10.2013 tarihi itibariyle olağanüstü Genel Kurul kararı alarak; onurla taşıdığım Kayserispor Başkanlığı görevini, üzülerek, bırakıyorum.
Sevgili Kayserisporlular; bilmenizi isterim ki; bu kararımın, takımın aldığı sonuçlarla ilgisi yok…Sizin de bildiğiniz gibi; sahip olduğumuz takım kadrosu, bu lig standartlarının çok üzerindedir. Ancak; en değerli 6 oyuncumuz sezon başından beri sakat…Gayet tabii ki; oyuncularımız düzelip, sizleri mutlu edecek sonuçları alacaktır.
KAYSERİSPOR ANADOLU’NUN EN PRESTİJLİ TAKIMI OLDU
Değerli Kayserisporlular; kulübümüz tesisleri; idari ve mali yapısı, kadro kalitesiyle Anadolu’nun en prestijli takımı olmuştur. Daha 2 ay önce, oyuncularımızın birkaçına gelen resmi teklif; 20.000.000 Euro’nun üzerindedir… Bu parayı, hiç düşünmeden; sizlere, iyi bir takım izletme adına reddettik.
REKLAM VE KOMBİNE SİTEMİ
Geçen sezon, ligi 5. bitirmiş kadromuz, 3 yıldır göğüs reklamı alamamıştır. Kombine kartı sayısı açıklanamayacak kadar az, localarımız şehrimiz tarafından keyfe keder kullanılma arzusundadır. İlk 500’de ve 2. 500’de onlarca firması bulunan Kayseri şehri; kendi adını taşıyan takıma reklam verme cömertliğinden kaçmanın yüz çeşit yolunu bulmuştur. Kupa kazanmış, Avrupa Kupaları’na katılmış, tüm milli takımlara oyuncu vermiş Kayserispor’un; hiçbir hamlesine katkı sağlamayanların tavrı; tribünlerin de boşalmasına, ortaya çıkan hiçbir sonuçtan memnun olunmamasına neden olmuştur.
İÇİMİZE SİNDİREMEDİK
Ben ve yönetici arkadaşlarım; ülkemizde örnek gösterilen, UEFA ve FIFA yetkililerinin teşekkürler yağdırdığı Kayserispor’un; hiç kimseyi memnun edememesini, içimize sindiremedik.
Kayserispor’a hiçbir şey vermeden (sevgi dahil), çok şey istenmesini de anlayamamanın üzüntüsünü sizlerle paylaşmak istiyorum…
Değerli Kayserisporlular; ömrünün önemli bir kısmını Kayserispor’la geçirmiş birisi olarak; sizlere veda etmenin tarifsiz üzüntüsünü yaşamama rağmen; sizlere bıraktığımız olağanüstü Kayserispor mirası vardır… u miras; yeni gelecek ve yalnızlaştırılmayacak yönetimlerle, sizlere şampiyonluklar yaşatacak kadar güçlüdür…
Hepinize hakkımı helal ediyor; sizlerden de haklarınızı helal etmenizi diliyorum…”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.