REKTÖR GÜVENÇ’E ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

Kilis 7 Aralık Üniversitesi’ne yeni kayıt yaptıran uluslararası öğrenciler, Rektör Prof.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
REKTÖR GÜVENÇ’E ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET






Kilis 7 Aralık Üniversitesi’ne yeni kayıt yaptıran uluslararası öğrenciler, Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç’i makamında ziyaret etti.
2013-2014 eğitim-öğretim yılında Kilis 7 Aralık Üniversitesi’ne 67 uluslararası öğrenci daha kayıt yaptırırken, toplam uluslararası öğrenci sayısı 184’e ulaştı.
Üniversitenin 4 yıllık lisans ve 2 yıllık ön lisans eğitimi veren çeşitli fakülte ve yüksekokullarına kayıt yaptıran öğrenciler Sri Lanka, Gine, Suriye, Türkmenistan, Azerbaycan gibi farklı ülkelerden gelerek üniversite öğrenimlerine başladı.
Rektör Güvenç, kendisini ziyaret eden öğrencilerle birebir ilgilenerek üniversite olarak uluslararası öğrenci konusuna büyük önem verdiklerini söyledi.
Güvenç, öğrencilere gerek barınma gerek dil eğitimi gibi ihtiyaç duydukları her konuda yardımcı olacaklarını ifade etti.
Rektör Güvenç’i ziyaret eden öğrenciler ise Kilis’e ve Kilis 7 Aralık Üniversitesi’ne gelmekten memnun olduklarını belirtti ve Güvenç’e kendileri için sağladıkları imkanlardan dolayı teşekkür etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.