REKTÖR TUNCER: “ÇOCUKLARIMIZIN SEÇİMLERİNE SAYGILI OLALIM”

Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
REKTÖR TUNCER: “ÇOCUKLARIMIZIN SEÇİMLERİNE SAYGILI OLALIM”






Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, Diş Hekimliği Fakültesi’ni kazanan 150 diş hekimi adayının beyaz önlük töreninde, “Hacettepe Üniversitesi olarak sağlığa verilen en yüksek kalitede hizmet için uğraşıyoruz. Bu savaşı sizlerle birlikte vereceğiz” dedi.
Diş Hekimi adayları 2013 - 2014 eğitim döneminin ilk dersini aldı. Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, yeni kayıt yaptıran öğrenciler arasında konuşma yapmak isteyenleri sahneye çağırıp, söz hakkı verdi. Konuşma yapan diş hekimi adayı ailesinin diş hekimi olmasını istemediğini ama tercihinden dolayı pişman olmadığını söyledi. Rektör Tuncer de ailelere seslenerek, “Çocuklarımızın seçimlerine saygı duymamız gerekiyor” diye konuştu.
Artık üniversitedesiniz yolunuzu kendiniz çizeceksiniz diyen Prof. Dr. Tuncer şöyle devam etti:
“Bizler sizlere sadece gereksinim duyduğunuz zaman destek olacak, yol göstereceğiz. Üniversite kendi kararını kendin vermek demektir.”
Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Serper de, “Merak etmeyin Türkiye’nin en iyi üniversitesine geldiniz. Bu fakülteyi kazanarak çok iş yaptınız ama asıl serüven bundan sonra başlıyor. Çünkü öğrenmenin yaşı yoktur ki sizler mezun olduğunuz zaman bile öğrenme sürecini sürdüreceksiniz. Hacettepe Üniversitesi’nin temel önceliği öğrencileridir” ifadesini kullandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.