SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İLYAS TONGÜÇ;

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, Saadet Partisinin Kastamonu Belediyesine almasının tesadüf olmayacağını söyledi.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İLYAS TONGÜÇ;






Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, Saadet Partisinin Kastamonu Belediyesine almasının tesadüf olmayacağını söyledi.
Tongüç, partisinin İl Başkanlığını ziyaretinde yerel seçimlerle ilgili yapılan çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Kastamonu’da 3 gün boyunca bulunacağını ve tüm ilçelere ziyaret gerçekleştireceklerini belirten Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, Kastamonu Belediyesi için ise iddialı olduklarını kaydetti. “Saadet Partisi kadroları milletin, saadet dünyasına hizmet etmek için vardır” diyen Tongüç, “Saadet Partisi’nin Kastamonu Belediyesi’ni alması tesadüf olmayacaktır” dedi.
Genel merkezin seçim çalışmalarıyla ilgili program hazırladığını ve bu kapsamda 81 ildeki parti teşkilatlarının ziyaret edildiğini aktaran Tongüç, yerel seçimler öncesinde eksiklerin giderilmesi için çalışma yapıldığını belirtti. Kastamonu’nun tarihi itibariyle Çanakkale ve İstiklal harbinde üzerine aldığı vazifeleri yüz akıyla yerine getirdiğini ifade eden Tongüç, yerel seçimlerin önemli olduğunu ifade ederek, Milli Görüş kadrolarının Kastamonu halkına en iyi şekilde hizmet edeceğini vurguladı.
Tongüç, “2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde bütün gücümüzle çalışacağız. Kapı kapı dolaşıp gerçekleri milletimizle paylaşacağız” diyen Genel Başkan Yardımcısı Tongüç: “Saadet Partisi güçlü teşkilat yapısı ve inanmış kadrolarıyla çalışmalarına devam ediyor. Kastamonu’da milli görüş kadrolarının, Türkiye’de milli görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisi’nin Kastamonu Belediyesi’ni alması tesadüf olmayacaktır. Köklü tarihi kimliği olan şehri yönetmekten şeref duyacağız. Kastamonu merkez dahil 20 ilçemizde Saadet Partisi kadroları olarak her bir yerleşim birimlerinde iddialı bir şekilde adaylarımızı, meclis üyesi arkadaşlarımızı tespit edeceğiz tespit edeceğiz ve milletimizin karşısına bu şekilde çıkmış olacağız” dedi.
Saadet Partisi Kastamonu İl Başkanı M. Yavuz Gökçe ise, genel merkezin aldığı karar neticesinde bütün ilçelerde seçim öncesinde teşkilat taramaları yapacaklarını belirterek, Kastamonu Saadet Partisi olarak 20 ilçenin tamamında seçim çalışmalarına aktif olarak başladıklarını kaydetti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.