ŞAFAK VAKTİ UYUŞTURUCU OPERASYONU POLİS KAMERASINDA

İstanbul’da şafak vakti örgüt faaliyetleri çerçevesinde uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda yaklaşık 24 kilo uyuşturucu ele geçirildi.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
ŞAFAK VAKTİ UYUŞTURUCU OPERASYONU POLİS KAMERASINDA






İstanbul’da şafak vakti örgüt faaliyetleri çerçevesinde uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda yaklaşık 24 kilo uyuşturucu ele geçirildi. Yapılan operasyon polis kamerası tarafından da görüntülenirken, 44 kişi gözaltına alındı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, örgüt faaliyetleri çerçevesinde uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik çalışma başlattı. Yapılan 8 aylık çalışmanın ardından İstanbul’da Ümraniye, Üsküdar, Beykoz, Sultanbeyli, Sancaktepe, Kartal ve Küçükçekmece olmak üzere toplam 7 ilçede iki dalga halinde operasyon düzenlendi. Operasyonunda satışa hazır 19 kilo 680 gram esrar, 3 kilo 616 gram bonzai, bin 258 uyuşturucu tablet, 3 ruhsatsız tabanca, 3 hassas terazi, 4 bin boş bonzai paketi ve uyuşturucu madde paketlemede kullanılan 2 saç düzleştirme maşası ele geçirilirken, yaklaşık 300 TL sahte paraya ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 13 bin 100 TL’ye el konuldu. Aralarında örgüt liderleri S.Ö. ve M.K.’nin de bulunduğu 44 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 44 kişinin toplam 118 sabıkası olduğu kaydedilirken, operasyon kapsamında 113 içici hakkında işlem yapıldığı öğrenildi. Adliyeye sevk edilen 44 kişiden 37’si tutuklandı.
Yapılan operasyon anları polis kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde şafak vakti adreslere operasyon düzenleyen Özel Harekat Timleri, kapıyı koçbaşı ile kırıyor. Daha sonra içeride arama yapan ekiplerin ele geçirdikleri uyuşturucu ve silahlar da görülüyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.