SAĞANAK YAĞIŞ KÖY YOLLARINDA HEYELANA NEDEN OLDU

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, sağanak yağış ve fırtına nedeniyle meydana gelen heyelan köy yollarını kapattı.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
SAĞANAK YAĞIŞ KÖY YOLLARINDA HEYELANA NEDEN OLDU






Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, sağanak yağış ve fırtına nedeniyle meydana gelen heyelan köy yollarını kapattı. İlçeye bağlı Durhanlı ve Kürkükler köyünde heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapanırken, birçok köy yolunda irili ufaklı çökme oluştu.
Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, sağanak yağmur nedeniyle çöken köy yollarında incelemelerde bulundu. Bölgede etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı köy yollarında çökmeler meydana geldiğini belirten Malğaç, “Bölgemizde etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı köy yollarımızda çökme oldu. Çöken yolların tehlike arz etmesi nedeniyle ulaşıma kapattık. Şu an çöken yolları inceliyoruz. Yağışların sona ermesinin ardından bu yollarda çalışma yapacağız” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.