ŞAHİNBEY BELEDİYE VOLEYBOL TAKIMI TÜRKİYE KUPASI’NDA

Gaziantep’in tek 2.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
ŞAHİNBEY BELEDİYE VOLEYBOL TAKIMI TÜRKİYE KUPASI’NDA






Gaziantep’in tek 2. Lig erkek voleybol takımı Şahinbey Belediye Gençlikspor 2013-2014 sezonu öncesi 10-11-12 Ekim tarihlerinde Başkent Spor Salonu’nda yapacağı Türkiye Kupası maçları için Ankara’da bulunuyor.
Türkiye Kupası maçları için 3 gün öncesinde Ankara’ya ulaşan Şahinbey’in şahinleri kupa maçları öncesinde iki hazırlık müsabakası oynadı. Sezonun ilk hazırlık karşılaşmasında 1. Lig ekiplerinden Çankaya Belediye Ankaspor takımına 3-2 mağlup oldu. Beştepe Voleybol Salonu’nda oynana müsabakayı Şahinbey Belediye Gençlikspor Kulübü Voleybol Takımı’nın Menajeri Erol Göbelek ile birlikte izleyen Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil ve As Başkan Akif Üstündağ, müsabaka sonunda sahaya inerek, sporcuları tebrik etti ve başarılı bir sezon temennisinde bulundu.
Şahinlerin ikinci hazırlık maçında yine 1. Lig’in güçlü ekiplerinden Gümüşhane Torul Gençlik takımını Türkiye Kupası maçlarının oynanacağı Başkent Spor Salonu’nda karşılaştı. Maçı baştan sonuna kadar önde götüren ve çeşitli rotasyonlar deneyerek tüm sporculara şans veren Şahinbey’in şahinleri, müsabakadan 3-1 galip ayrıldı.
Şahinbey Belediye Gençlikspor Voleybol Takımı Antrenörü M. Şükrü Çobanoğlu, “Sezon öncesi bizim için iyi bir kamp ve akabinde çok verimli bir turnuva olacak Türkiye Kupası maçlarını oynayacağımız 3 maçta elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Voleybolunda başkenti olan Ankara’da tüm seyircilerin gözleri bizlerde, rakiplerimiz sezonu 1. Lig’de sürdürecek grubun tek 2. Lig takımıyız. Bunun bilincindeyiz. Eminim ki Türkiye Kupası’nda iyi maçlar çıkarır, sezonun ilk maçı Sivas 4 Eylül Belediyespor maçına moralli bir şekilde çıkar sezonu iyi bir başlangıç yaparız” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.