Sahte diş doktoru 15 yıl boyunca diş çekmiş

Milas'ta yakalanan sahte diplomalı diş doktorunun 15 yıldır binlerce vatandaşın dişini çektiği, dolgu ve kaplama yaptığı protez dişler için ölçü alarak çok sayıda hastayı mağdur ettiği ortaya çıktı.

19 Aralık 2017 Salı 11:17
Sahte diş doktoru 15 yıl boyunca diş çekmiş






Sahte diş doktoru 15 yıl boyunca diş çekmiş

Tam 15 yıl boyunca binlerce vatandaşın dişini çeken, dolgu ve kaplama yapan diş doktorunun  diploması sahte çıktı..


Muğla'da sahte dişçi skandalı. Muğla'nın Milas ilçesinde, sahte diploma ile 15 yıldır sahte diş hekimliği yaptığı belirlenen Mehmet K. (40), jandarmanın düzenlediği operasyonla suçüstü yakalandı.

Şüphelinin muayenehaneye dönüştürdüğü evinin, hijyen koşullarından uzak bodrum katındaki alet ve malzemelere el konuldu. Jandarmada ifade veren Mehmet K, "İki yıllık Ağız ve Diş Sağlığı Program'ından mezun olduktan, uzman doktorların yanında çalışıp tecrübe edindikten sonra hastalara yardımcı olmak için muayenehane açtım" dedi. 

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartı konularak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.