SALİHLİ GENÇLİK MERKEZİ İÇİN KRİTİK GÜNLER

Salihli Belediye Meclisi’nin AK Partili Meclis Üyesi Mehmet Altıntaş, ilçede yapılması planlanan ve 2013 yılı bütçesinde ödeneği hazır olan Gençlik Merkezi için kritik günlerin başladığını, Gençlik Merkezi’nin inşaatının yıl sonuna kadar başlamazsa ödeneğ

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
SALİHLİ GENÇLİK MERKEZİ İÇİN KRİTİK GÜNLER






Salihli Belediye Meclisi’nin AK Partili Meclis Üyesi Mehmet Altıntaş, ilçede yapılması planlanan ve 2013 yılı bütçesinde ödeneği hazır olan Gençlik Merkezi için kritik günlerin başladığını, Gençlik Merkezi’nin inşaatının yıl sonuna kadar başlamazsa ödeneğin de başka projelere kaydırılmasının gündemde olduğunu söyledi.
Altıntaş, daha önce Salihli Belediye Meclisi İmar Komisyonu’nda ele alınan ve bazı teknik nedenlerden dolayı iptal edilen merkez projesinde değişikliğe gidildiğini söyledi. Ramiz Turan Stadyumu içerisinde yapılacak olan Gençlik Merkezi ile ilgili olarak konuşan Altıntaş, “Daha önce Salihli Belediyesi İmar Komisyonu, bazı teknik şartlardan dolayı söz konusu projeye onay vermemişti. Ancak şimdi proje revize edildi ve 372 m2’lik bir proje haline getirildi. Bu projenin ödeneği 2013 yılı genel bütçesinde hazır. Biz bu projede artık olumlu bir karar çıkmasını bekliyoruz. Çünkü sonuçta Salihli’ye bir yatırım kazandırılacak. Turgutlu ilçesindeki Gençlik Merkezi hemen hemen tamamlanmak üzere.” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.