ŞAMPİYON SPORCULAR BİR ARAYA GELDİ

Avrupa, Dünya ve İslam Oyunları Şampiyonası’nda dereceye giren İzmir GSİM sporcuları, düzenlenen ödül töreninde bir araya geldiler.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
ŞAMPİYON SPORCULAR BİR ARAYA GELDİ






Avrupa, Dünya ve İslam Oyunları Şampiyonası’nda dereceye giren İzmir GSİM sporcuları, düzenlenen ödül töreninde bir araya geldiler.
Avrupa, Dünya ve İslam Oyuncuları Şampiyonası’nda derece elde eden İzmir GSİM bünyesinde bulunan sporcular, Atatürk Stadı Vip Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde bir araya geldiler. İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, ödül töreninde yaptığı konuşmada derece elde eden sporcular ile sonsuz gurur duyduklarını belirterek, “Hedefimiz her branşta olimpiyatlara oyuncu ve oyuncular göndermektir. Sporcularımızın olimpiyatlara gitmeleri halinde de madalyalar getireceğine inanıyorum. Bizim burada isteğimiz ise sporcularımıza destek olacak güçlü sponsorlar ve kulüplerdir. Büyük başarılar kolay elde edilmiyor ve kolay da elde tutulmuyor. Bundan dolayı da sporcularımızı İzmir’de tutmamız gerekiyor. Şuan gösterilen desteklerin daha fazlası gösterilirse benim inancım daha büyük başarıların geleceğidir” dedi.
Avrupa, Dünya ve İslam Oyuncuları Şampiyonası’nda derece elde eden sporcular şöyle;
- Kaan Kılıç (19. Avrupa Tekvando Şampiyonası 1.’si - Portekiz)
- Makbule Nur Korucu (19. Avrupa Tekvando Şampiyonası 2.’si - Portekiz)
- Umut Bildil (İslam Oyunları Tekvando Şampiyonası 2.’si - Endonezya)
- Özge Akın (İslam Oyunları Atletizm 400 m. Eng. 3.’sü, 4x400 m. 2.’si - Endonezya)
- Büşra Çakar (Genç Bayanlar +81 Dünya 3.’sü - Bulgaristan)
- Gizim Nur Yıldız (Kıck-Boks Avrupa Şampiyonu - Polonya)
- Dilan Pekbay (Kıck-Boks Gençler Avrupa 3.’sü - Polonya)
- Umut Norgaz (Kıck-Boks Avrupa Şampiyonu - Kıbrıs)
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.