ŞAMPİYONLARDAN BAŞKAN AKGÜL’E ZİYARET

Mamak’ın adını uluslararası müsabakalarda duyuran şampiyonlar, Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret ederek, şampiyonluk sevincini paylaştı.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
ŞAMPİYONLARDAN BAŞKAN AKGÜL’E ZİYARET






Mamak’ın adını uluslararası müsabakalarda duyuran şampiyonlar, Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret ederek, şampiyonluk sevincini paylaştı.
Mamak’ta bulunan çeşitli okullarda eğitim gören ve yaşları 13 ile 17 arasında değişen 6 başarılı sporcu, Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’nda elde ettikleri derecelerle ülkemizin yüzünü güldürdü. 1-9 Eylül tarihleri arasında Litvanya’da düzenlenen Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonası’nda Mamaklı sporcular takım halinde şampiyon oldu. 44 kiloda Gizem Nur Demir 3’üncü, 48 kiloda Gamze Yaylan 2’inci, 53 kiloda Elif Ünal 2’inci, 63 kiloda Zeynep Atakan 3’üncü oldu. Mamaklı sporcular, antrenörleri Emrah Arslan ve Yasin Arslan’la birlikte Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret ederek, Akgül’e spora yaptığı katkılarından dolayı teşekkür etti.
Son dönemde Mamak’ta yürütülen spor yatırımlarıyla birlikte çok daha başarılı sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. İster amatörce, isterse profesyonelce sporla uğraşmak isteyen her vatandaşa hizmet edecek spor tesislerini Mamaklıların hizmetine sunuyoruz. Tasarımından imarına kadar her adımda son teknolojiyi kullandığımız bu tesisler Mamaklı sporculara güzel bir şekilde yıllarca hizmet edecek. Artık Mamak’tan çok daha başarılı profesyonel sporcular çıkaracağımıza inanıyorum” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.