SANCAKTEPE’YE BİR SOSYAL TESİS DAHA

Sancaktepe Belediyesi, ilçeye bir sosyal tesis ve yeşil alan daha kazandırdı.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
SANCAKTEPE’YE BİR SOSYAL TESİS DAHA






Sancaktepe Belediyesi, ilçeye bir sosyal tesis ve yeşil alan daha kazandırdı. Sancaktepelilerin aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirebilecekleri 3 bin 600 metrekarelik alana inşa edilen Ortadağ Sosyal Tesisi, Belediye Başkanı İsmail Erdem tarafından hizmete açıldı.
Açılış töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Erdem, “Seçildiğimiz bugüne kadar Allah’a şükür verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getirdik. Bugün de Sancaktepe’nin en güzel yerinde Ortadağ Tepesi’nde çok güzel bir tesisin açılışını yapıyoruz. Sancaktepe çok genç bir ilçe. İnsanımızın ihtiyaç duyduğu kültür, sanat, sosyal mekânlar noktasında geldiğimiz gün itibariyle 4 buçuk yılı geride bırakırken, hedeflerimizin çok üzerinde işler gerçekleştirdiğimizi gördük. Ve bugün de burada bölgenin en güzel seyir terasını hizmete açtık. Ben burada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Biz biliyoruz ki bu mekanlar çoğaldıkça insanlarımız sosyalleşecek. Çünkü sosyalleşmenin ana temeli birlikte yaşayabileceğimiz mekanların yapılmasıdır. Bu sinema salonu, tiyatro salonu, kültür evidir, camidir, okuldur, yani toplumun bir araya gelebileceği mekânlardır. Bu mekanlar çoğaldıkça insanların kaynaşması artar” dedi.
Konuşmanın ardından açılış kurdelesini kesen Başkan Erdem, daha sonra tesisi gezdi. 3 bin 600 metrekarelik alana inşa edilen “Ortadağ Sosyal Tesisi”nde restoran ve kafeterya da hizmet verecek. 16 dönüm yeşil alanı bulunacak soysal tesiste yürüyüş parkurları, süs havuzları, çocuk oyun parkları ve araç otoparkı da yer alacak. Ayrıca tesisin üst katı balo salonu olarak vatandaşlara hizmet verecek.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.