ŞANLIURFASPOR, ADANA DEMİRSPOR MAÇINA HAZIR

Şanlıurfaspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak Adana’ya hareket etti.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
ŞANLIURFASPOR, ADANA DEMİRSPOR MAÇINA HAZIR






Şanlıurfaspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak Adana’ya hareket etti.
GAP Vadisi tesislerinde hazırlıklarını yapan sarı-yeşilliler, Teknik Direktör Ömer Can Göksu nezaretinde son idmanını yaparak Adana’ya gitti.
Son idmana Hasta olan Fotakis ve hafif sakatlığı bulunan Yasin Avcı katılmazken, takım taktik amaçlı çift kale maç yaptı. Oyuncularına maçın önemini anlatan Teknik Direktör Ömer Can Göksu, Adana’dan galibiyet beklediklerini söyledi.
İdman öncesi açıklama yapan Göksu, Şanlıurfaspor’un çok kaliteli bir ekip olduğunu dile getirirken, Adana’dan galibiyet ile döneceklerine inandıklarını belirtti.
Göksu, “Son iki maçta üç gol atarak üçer puan kazandık. Takımımızın iyi bir ekip olduğunu en azından herkes görmüş oldu. Adana Demirspor maçına da bu ciddiyetle hazırlandık. Oyuncularımız çok önemli bir takımla oynayacağımızın farkındalar ben onlara güveniyorum. İnşallah galibiyet alarak seriyi devam ettireceğiz” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.