SARIMEŞE’DE YOL İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kartepe Belediyesi, yağışlı havalar öncesi yol iyileştirme çalışmalarına hız verdi.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
SARIMEŞE’DE YOL İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR






Kartepe Belediyesi, yağışlı havalar öncesi yol iyileştirme çalışmalarına hız verdi. Sarımeşe ile Suadiye arasındaki bağlantı yolda iyileştirme çalışması yapan belediye ekipleri ilçe içi ulaşım ağına nefes aldırmayı hedefliyor.
Yağışlı havalar öncesi yollardaki iyileştirme çalışmalarını geniş bir yelpazede sürdüren Kartepe Belediyesi ulaşım ağına nefes aldıracak düzenlemelerinin bir ayağını da Sarımeşe’de gerçekleştiriyor. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Sarımeşe Er Meydanı ile Kabristanlık önünden Suadiye bağlantısını sağlayacak Bağdat Caddesi üzerinde 400 metre uzunluğunda 15 metre genişliğindeki güzergahta yol iyileştirmesi yapıyor.
Ekipler mekanik malzeme sererek zeminini düzleştirdikleri güzergahı yağışlı havalar öncesi iyileştirerek ulaşıma açacak. İlçe içindeki ulaşım ağına takviye olacak güzergah ile Suadiye ışıklardan giriş yapan araçlar Sarımeşe bağlantılı olarak Köseköy ve Arslanbey bölgelerine geçiş imkanı bulacaklar.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.