Sea Life, Madame Tussauds ve Legoland sizleri bekliyor

Yıldızlarla Selfie Çekin, Su Altı Canlılarını İzleyin, Yaratıcılığın Sınırlarını Zorlayın Merlin Entertainments Eğlence Merkezleri ile Bu Yaz Çok Keyifli

02 Temmuz 2018 Pazartesi 11:28
Sea Life, Madame Tussauds ve Legoland sizleri bekliyor






Sea Life, Madame Tussauds ve Legoland sizleri bekliyor


İstanbul'da ailece eğlenceli vakit geçirmek isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alan ve Avrupa'nın bir numaralı etkinlik alanı işletmecisi olan Merlin Entertainments bu yaz sizleri eğlenceye davet ediyor. SEA LIFE, Madame Tussauds ve LEGOLAND Discovery Centre'ı ziyaret edenler, birbirinden farklı dünyaların gizemli kapılarını aralıyor!

Yıldızlarla selfie çekip interaktif bir deneyim yaşayabileceğiniz Madame Tussauds İstanbul, su altının gizemli dünyasına tanık olabileceğiniz SEA LIFE İstanbul ve yaratıcılığın sınırlarını zorlayacağınız LEGOLAND Discovery Centre, bu yaz ailece eğlenceli vakit geçirmek için en iyi seçenekler arasında yer alıyor. Eğlenceye giden yolda üç merkezi aynı anda görme imkanı sunan "Ortak Bilet" ile eğlencenin dozunu artırabilir, Biletix üzerinden online olarak alacağınız biletlerle avantajlı fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Yıldızlarla Madame Tussauds İstanbul'da buluşun

İstiklal Caddesi üzerindeki merkezinde Madame Tussauds İstanbul, ziyaretçilerine dünyanın ve Türkiye'nin en sevilen yıldızlarıyla yan yana olmanın keyfini yaşatıyor. Her bir yıldızın karakterine uygun konseptlerde sergilendiği merkezde ziyaretçiler; Michael Jackson'ın kostümünü giyerek kendilerini sahnede hissedebiliyor, Steve Jobs'ın ya da Einstein'in sorularını dijital ekranda yanıtlayabiliyor, kupa heyecanının yaşanacağı yaz sezonunda Messi'ye çalım atabiliyor. Bu interaktif eğlence deneyimini sunan Madame Tussauds İstanbul, birçok tarihi lideri, sanat, spor ve eğlence dünyasının yıldızlarını bir arada görme imkanı sunuyor.

Yaratıcılık ve Eğlencenin adresi LEGOLAND Discovery Centre

Bayrampaşa Forum İstanbul AVM'nin içerisinde yer alan eğlence merkezi LEGOLAND Discovery Centre İstanbul, çocuklarıyla birlikte eğlenceli bir gün geçirmek isteyen ebeveynlerin favori mekanları arasında yer alıyor. 2 milyon LEGO  parçası ile hayallerinize sınır koymadan vakit geçirebileceğiniz LEGOLAND  Discovery Centre'daki aktivite alanlarında yaratıcılığınızı ortaya çıkaracaksınız. Eğlence merkezinin içerisinde; Star Wars temalı Black Box eğlence alanı, 4 boyutlu sinema, LEGO  parçalarının yapım sırrının anlatıldığı LEGO  fabrika turu, atölye çalışmaları, temalı oyun alanları ve Aya Sofya, Boğaziçi Köprüsü, Galata Kulesi gibi yerel eserlerle birlikte Mısır Piramitleri, Big Ben, Eyfel Kulesi gibi tüm dünyadan önemli yapıların bir arada sergilendiği MINILAND bulunuyor.

Deniz altının renkli dünyasın SEA LIFE İSTANBUL ile keşfedin

Avrupa'nın en uzun okyanus tüneline sahip, 8 bin m²'lik alanda 15 binden fazla deniz canlıya ev sahipliği yapan SEA LIFE İstanbul, ziyaretçilerine İstanbul'un orta yerinde okyanusu keşfetme fırsatı sunuyor. Türkiye'nin ilk özel Deniz Kaplumbağası Rehabilitasyon Merkezi, çocukların kendi balıklarını boyayıp ekranda yüzdürebilmelerini sağlayan Dijital Akvaryum, doğum günleri ve farklı etkinlikler için Doğum Günü Odası başta olmak üzere her alanında farklı eğlence imkanı sunan SEA LIFE İstanbul Bayrampaşa Forum AVM içerisinde yer alıyor.

Ortak bilet ile ilgili detaylı bilgi edinmek ve bilet satın almak için www.biletix.com'u ya da SEA LIFE, Madame Tussauds ve LEGOLAND® Discovery Centre gişelerini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.