ŞEHİTKAMİL’DE TOPLU KONUT KURALARI ÇEKİLİYOR

Şehitkamil Belediyesi’nin yaptırdığı sosyal konutların kura çekimi bir çok aileyi ev sahibi yapacak.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
ŞEHİTKAMİL’DE TOPLU KONUT KURALARI ÇEKİLİYOR






Şehitkamil Belediyesi’nin yaptırdığı sosyal konutların kura çekimi bir çok aileyi ev sahibi yapacak. 4 Ekim Cuma günü saat 15:00’da 5 kanalda aynı anda canlı yayınlanacak olan kura çekimi, tüm Gazianteplileri ekran başına kilitleyecek.
Şehitkamil Belediyesi, Gaziantepli vatandaşların konut sahibi olması için üç ayrı bölgede yapılan toplu konut çalışmalarında ilk olarak Şirinevler bölgesindeki 2+1 konutların kuraları çekiliyor. Başvuruları 15 Ağustos 16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen konutlara ilgi yoğun olmuştu. 12 bin TL peşin ve ayda 395 TL taksitle ödenecek olan konutlar için ön elemeden geçen adaylar, 4 Ekim Cuma günü saat 15:00’da Noter huzurunda gerçekleştirilecek kurada, ev sahibi olacak. Olay TV, Mega TV, Hisar TV, GRT TV ve Kanal27 TV’de canlı yayınlanacak olan kura çekimi, tüm Gazianteplileri ekran başına kilitleyecek. Kurayı kazanan hak sahipleri, Kurban Bayramı ile birlikte çifte bayram yaşayacak.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.