SİNCAN BELEDİYESİ, YAŞLILAR GÜNÜNDE GENÇLERİ VE GÜNGÖRMÜŞLERİ BİR ARAYA GETİRDİ

Sincan Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününde güngörmüşleri unutmadı.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
SİNCAN BELEDİYESİ, YAŞLILAR GÜNÜNDE GENÇLERİ VE GÜNGÖRMÜŞLERİ BİR ARAYA GETİRDİ






Sincan Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününde güngörmüşleri unutmadı. Güngörmüşler Konağında bir dizi program düzenleyen Belediye, gençleri ve yaşlıları bir anlamlı günde bir araya getirdi. Hacettepe Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerinin ve Kişisel Gelişim Uzmanı Murat Ertan’ın katıldığı programda renkli ve eğlenceli dakikalar yaşandı.
Sincan’da yaşlılar unutulmadı. Dünya Yaşlılar Günü kapsamda bir dizi etkinlik düzenleyen Sincan Belediyesi, gençler ve yaşlıları Güngörmüşler Konağında bir araya getirdi. Kişisel Gelişim Uzmanı Murat Ertan’ın keyifli sohbetiyle başlayan toplantı, Hacettepe Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon öğrencilerinin kaliteli yaşlanma ile ilgili aktivitesi ile devam etti. Gruplar haline egzersiz yapan güngörmüşlerin keyfi de oldukça yerindeydi. Hacettepe Üniversitesi Geriatri Fizyoterapistleri Derneği Gençlik Komisyonun da katıldığı toplantı da güngörmüşler ve gençler bol bol sohbet etti. Oldukça eğlenceli geçen toplantıdan herkes yüzlerinde gülümseme ile ayrıldı.
GENÇLİKLERİNE DÖNDÜLER
Sincan Belediyesi’nin Dünya Yaşlılar Gününde kendilerini unutmayarak böyle bir etkinlik düzenlenmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden güngörmüşler, gençlerle bir araya gelmenin de kendilerini gençliklerine döndürdüğünü söyledi. Gençlerle sohbet etmenin kendilerine iyi geldiğini belirten güngörmüşler, gençlere de çok teşekkür etti. Gençlerden daha duyarlı olmalarını bekleyen güngörmüşler, otobüsler de yaşlılara daha saygılı olunmasını istedi.
Yaşlılığın yaşam boyu devam eden bir süreç olduğunu belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Yaşlılık bir gün hepimizin kapısını gelip çalacak kaçınılmaz bir sondur. O yüzden büyüklerimize olan saygı ve hürmetimizi eksik etmemeliyiz. Çocuklarımıza da bunu aşılamalı ve büyüklerimizi sahiplenmeliyiz. Sadece bir gün değil her zaman onların yanında olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizi saygı ve sevgi ile kucaklıyor ve Dünya Yaşlılar Gününü kutluyorum” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.