Sis çileye döndü: Yoğun sis İstanbul'da ulaşımı felç etti

Şehir hatlarında seferler askıya alınınca vatandaşlar metrobüs ve marmaray duraklarına akın etti. Yoğunluk yüzünden vatandaşlar halen işine ulaşamadı.

16 Nisan 2015 Perşembe 09:45
Sis çileye döndü: Yoğun sis İstanbul'da ulaşımı felç etti






Sis çileye döndü: Yoğun sis İstanbul'da ulaşımı felç etti


İstanbul'da halen etkisini sürdüren yoğun sis deniz ulaşımını vurdu. Şehir hatlarında seferler askıya alınınca vatandaşlar metrobüs ve marmaray duraklarına akın etti. Yoğunluk yüzünden vatandaşlar halen işine ulaşamadı. Güne sisle uyanan İstanbul'da yollar da kilit.

SİS İŞE GİDENLERİ PERİŞAN ETTİ

İstanbul'da sis çilesi vatandaşı mahvetti. Sabahın erken saatlerinde işe gitmekte olan vatandaş iptal olan vapur seferleri sonrası Marmaray'a hücum etti.

İstanbul'da yoğun sis nedeniyle şehir hatları seferleri iptal edildi. Trafik adım adım ilerlerken, Metrobüs ve Marmaray'da yığılma yaşandı.İstanbullular yeni güne sisle başladı. Sabahın erken saatlerinde İstanbul'da etkisini gösteren sis, hayatı olumsuz yönde etkiledi.Yoğun sis nedeniyle kabataş-Adalar, Kadıköy-Karaköy, Kadıköy- Eminönü, Üsküdar-Beşiktaş, Üsküdar-Eminönü vapur seferleri iptal edildi.İstanbul'da sis çilesi...

Yoğun sis
nedeniyle şehir hatları seferleri iptal edildi. Trafik adım adım ilerlerken, Metrobüs ve Marmaray'da yığılma yaşandı.İstanbul'da sabah saatlerinde sis etkili olan sis görüş mesafesini düşürdü.Özellikle Avrupa yakasında etkili olan sis boğazda deniz ulaşımını da etkiledi.Yoğun sis nedeniyle Kadıköy-Karaköy, Kadıköy-Eminönü, Beşiktaş-Üsküdar, Üsküdar-Eminönü seferleri iptal edildi.Deniz ulaşımını kullanmak isteyen vatandaşlar, yapılan anonslarla seferlerin iptal olduğunu öğrenince görevliler tarafından başka ulaşım araçlarına yönlendirildi.Marmaray'da ve Metrobüs'te yığılma olduğu için büyük yoğunluk var. Duraklarda anons yapılıyor...
Son Güncelleme: 16.04.2015 09:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.