SİVEREKGÜCÜ SAHASINDA 2-1 GALİP GELDİ

Urfa Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Siverekgücü, Bilecik Kelaynakspor’u 2-1 yendi.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
SİVEREKGÜCÜ SAHASINDA 2-1 GALİP GELDİ






Urfa Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Siverekgücü, Bilecik Kelaynakspor’u 2-1 yendi.
Siverek Firkan Tüysüz Şehir Stadyumu’nda saat 14.30’da başlayan maçta Siverekgücü ile Bilecik Kelaynakspor karşı karşıya geldi. Maça istekli başlayan Siverekgücü oyuncuları geliştirdikleri ataklar sonucunda ilk yarıda Şiyar Polat’ın attığı golle ilk yarı 1-0 önde bitirdi.
Maçın ikinci yarısında daha istekli oynayan Siverekgücü takımı geliştirdikleri ataklar gol ile sonuçlanmayınca, Bilecik Kelaynak takımının penaltıdan attığı gol ile skoru 1-1 getirdi. Üst üste atak geliştiren Siverekgücü Mehmet Bozkuş’un attığı gol ile durumu 2-1 yaptı. Maçta başka gol olmayınca SiverekGücü ilk maçından 3 puanla ayrılan takım oldu.
Mücadelenin 25. dakikasında Siverekgücü futbolcusu Emrah Özer girdiği ikili mücadelede yere düşerek sağ omzunu kırdı. Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırılan futbolcu buradan Diyarbakır’a sevk edildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.