SOBADAN VAZGEÇİLMİYOR

Havalar soğudu ve vatandaşlar kışlık hazırlıklarını temin etmeye başladı.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
SOBADAN VAZGEÇİLMİYOR






Havalar soğudu ve vatandaşlar kışlık hazırlıklarını temin etmeye başladı. Düzce’nin birçok yerinde doğalgaza geçilmiş olsa da vatandaş sobadan vazgeçmiyor.
Havalar soğumasıyla birlikte vatandaşlar sobasını ve kışlık yakacağını temin etmeye başladı. Düzce’nin birçok yerine doğalgaz hattı çekilmiş olmasına rağmen, Düzceli sobanın sıcaklığından vazgeçemiyor. Kış gecelerinde üstünde pişirilen kestanesiyle soba, kış aylarının vazgeçilmezi oluyor.
Sobacılar ise doğalgazın gelmesi ile işlerinin durma noktasına geldiğini söylüyorlar.
Kömür satıcıları ise Düzce’nin sobanın sıcağından vazgeçemediğini savunuyor. Doğalgazın ısıtmadığını, ısıtsa bile aile bütçesini aşan faturalara sebep olduğunu söyleyen kömürcüler, doğalgazın sobanın yerini alamadığı kanaatinde. Sobalı evlerin kış aylarında temel ihtiyacı olan kömürün torbası 15 TL’den satılırken, fındık kabuğunun çuvalı da 8 TL’den satılıyor. Soba fiyatları ise 250 TL’den başlıyor yukarıya doğru çıkıyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.