SOMA KAYMAKAMI OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı göreve başlamasından sonra ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretlerini tamamlayarak sahalara çıktı.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
SOMA KAYMAKAMI OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU






Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı göreve başlamasından sonra ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretlerini tamamlayarak sahalara çıktı.
Milli Eğitim Şube Müdürleri Murat Öztürk ve Mustafa Dikici ile birlikte ilk olarak Kız Meslek Lisesi’ni inceleyen Kaymakam Atçı buradaki çalışmalardan gayet memnun kaldı. Okulun adeta fabrikaya benzediğini belirten Atçı, “Kız Meslek Lisemizde çok güzel çalışmalar yapılıyor. Öğrenciler uygulamalı derslerle ileride alacakları mesleklerinde zorlanmayacaklar. Gördüğümüz kadarıyla diğer okullarımızın okul elbiselerini Kız Meslek Lisesi öğrencilerimiz tasarlayıp dikiyorlar. Bu güzel çalışmalardan ötürü okul idarecilerimizi tebrik ediyoruz.” dedi.
24 DERSLİKLİ OKUL ARALIK’TA TAMAMLANACAK
İnönü Mahallesi’nde yapımı devam eden 24 Derslikli Ortaokulu’nda da incelemelerde bulunan Atçı, okulun Aralık ayında tamamlanacağını belirtti. Soma Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılan okulumuz tamamlandığında Zübeyde Hanım okulumuzun yükü de hafifleyecek. Ayrıca bu mahalleye de canlılık getirecek.” dedi.
ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ATÖLYESİ TAMAMLANIYOR
Daha sonra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde incelemelerde bulunan Atçı, atölyelerde çalışan öğrencilerle bir araya geldi. Atölyelerin yetersiz kalması nedeniyle yeni atölyeyi Köylere Hizmet Götürme Birliği’nce yaptıklarını belirten Atçı, “İnşallah bu atölyemiz en kısa sürede tamamlanarak öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hizmetine girecek. Yeni atölye tamamlandığında programların bir kısmını buraya alarak öğrencilerimizin daha güzel çalışmalar yapmalarının önünü açmış olacağız. Bu okulumuzda kız meslek lisemiz gibi diğer okullara sıra ve diğer malzemeler konusunda üretimde bulunuyor. Gördüğüm kadarıyla Soma’da mesleki okullarımızdaki çalışmalar gayet güzel.” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.