SORGUN’DA OKULLAR DOĞALGAZ İLE ISINMAYA BAŞLADI

Yozgat’ın Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 11 okulda ısınma sisteminde dönüşüm yaparak doğalgaza geçti.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
SORGUN’DA OKULLAR DOĞALGAZ İLE ISINMAYA BAŞLADI






Yozgat’ın Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 11 okulda ısınma sisteminde dönüşüm yaparak doğalgaza geçti.
Sorgun merkezde 2012 yılında 5 okulda doğalgaz dönüşümü yapıldığını belirten Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, “2012 yılında ilçe merkezinde Agahefendi, Egemenlik İlköğretim Okulu, Sorgun Anaokulu, Kınalı Hasan Anaokulu ve Şehit Önder Muratoğlu ilkokulunda doğalgaz dönüşümü yapıldı” dedi.
Bu yıl içerisinde Türk Telekom Anadolu Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Feyzullah Bektaş Ortaokulu, Fatih Ortaokulu, Yeşilyurt Ortaokulu ve TOKİ Akşemsettin İlk ve Ortaokulunda doğalgaz dönüşümü yapıldığını ifade eden Yazıcı, “Bu yılki yapılan doğalgaz dönüşümüne 155 bin 490 lira para ödendi. 2 yıl içerisinde doğalgaz dönüşümüne toplamda 231 bin 95 lira para ödenmiş oldu. Her iki yılda yapılan doğalgaz dönüşümü sonrası 11 okulumuz doğalgaz ile ısınmaya başladılar. Doğalgazın diğer yakıtlara göre daha avantajlı ve çevreci bir yakıttır”dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.