SP İNEGÖL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SALİH BERBER

30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçimleri için siyasi partilerde hareketlilik başlarken, Saadet Partisi (SP) Bursa İnegöl Belediye Başkanı Adayını görkemli törenle açıkladı.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
SP İNEGÖL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SALİH BERBER






30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçimleri için siyasi partilerde hareketlilik başlarken, Saadet Partisi (SP) Bursa İnegöl Belediye Başkanı Adayını görkemli törenle açıkladı. SP, İnegöl’de Bursa İl Başkan Yardımcısı ve ilçe eski Başkanı Salih Berber ile yarışa girecek.
SP İnegöl İlçe Teşkilatının Ekim ayı Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı ve Aday Açıklama programı Kültürpark Alyans Düğün Salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. GİK üyesi ve Kütahya eski Belediye Başkanı Süleyman Canan, Bursa İl Başkan Yardımcısı Hasan Sütçü, İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri ile partililerin katıldığı gece, genç ses sanatçısı Serhat Balantekin’in Konseri ile başladı. Mustafa Hira’nın Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam eden gecenin ilk konuşmasını Divan Başkanı Bahri Urgun yaptı.
Teşkilat Başkanı İlhan Baykan’ın bir aylık çalışma raporunu okunmasının ardından “İnegöl seninle gurur duyuyor” sloganları ile kürsüye gelen İnegöl İlçe Başkanı Ertan Sütçü, SP’ye teveccühün her geçen gün arttığını, teşkilatta heyecanın dalga dalga genişlediğini belirterek, “Bu heyecanın adeta bir coşku seline dönüştüğünü görüyoruz. Bizler tüm insanlık için çalışan bir teşkilatın mensuplarıyız. İnşallah önce Allah’ın izni, sonra da İnegöllülerin desteği ile İnegöl Belediye burçlarına Saadet Bayrağını dikeceğiz. Sözü fazla uzatmadan İnegöl’ün beklediği Belediye Başkan adayımızı açıklıyorum. İki defa Milletvekili adaylığımızı yapan, halen İl Yönetim kurulu üyemiz olan her alanda kendisinden her anlamda istifade ettiğimiz, teşkilat için canını ve malını esirgemeyen, hiçbir unsuru engel görmeden herkese ve her kesime hizmeti götürecek ehliyete sahip bir Belediye Başkan adayı, 31 Mart sabahının Belediye Başkanı Salih Berber. Teşkilatımıza ve İnegölümüze hayırlı olsun” dedi.
Salonu dolduranların alkışları ve sloganlar arasında kürsüye çıkarak konuşan SP İnegöl Belediye Başkan Adayı Salih Berber ise, “Uzun soluklu inceleme, araştırma ve danışma sonucu bendenizi Belediye Başkan adayı olarak teklif ettiniz. Teşkilatımız bu teklifi kabul etti. Rabbimin takdiri ile sizin teklifinizi, teşkilatın kabulünü bir emir telakki ettim ve bu görevi üstlenmiş bulunuyorum. Bundan dolayı Yüce Rabbime böyle kutsal bir davada böyle güzel insanların teveccühüne mazhar kıldığı için sonsuz şükürler ediyorum” dedi.
İNEGÖL’ÜN BURCUNA MİLLİ GÖRÜŞ BAYRAĞINI DİKECEĞİZ
Saadet Partisi şuna meydana indi, göreceğiz diğerleri ne zaman inecek. Saadetçiler Allah’ın izniyle meydana inmeye, çalışmaya her zaman hazırdırlar, şuanda da İnegöl’de meydana ilk Saadet’liler indi. Sizleri bunun için tebrik ediyorum. Bu güzel insanlar, İnegöl Belediyenin burçlarına Milli Görüşün, Saadetin, insanlığa hizmetin bayrağının asılacağının işaretidir. Ben bu yola çıkarken önce Allah’ta sonra da sizlere güveniyorum” dedi.
“GÖREVDE OLAN VE YORULAN KARDEŞLERİMİZİ İSTİRAHAT MAKAMINA GÖNDERMEYE HAZIR MISINIZ?”
Başkan Adayı Salih Berber sözlerine şöyle devam etti: “Yine Milli Görüşçülere görevler düşüyor. Şuanda görevde bulunanlar, bugüne kadar hizmet ettiler, Allah razı olsun ama yoruldular. Bu yorulan, istirahate ihtiyacı olan bu kardeşlerimizi istirahat makamına göndermeye hazır mısınız? İnegöl’deki herkesi sevmeye, Allah rızası için kucaklamaya, ayırım yapmadan herkese hizmet etmeye hazır mısınız? 12 yıldır aynı kadro, aynı insanlar işbaşındadır. Bu kardeşlerimiz, istisnalar kaideyi bozmaz inanarak söylüyorum iyi niyetliler. İyi niyetle, Samimi duygularla hizmet yapmaya çalışıyorlar. Bu kardeşlerimiz güçlü bir belediye sahipler, yapacakları işlerde hiçbir engel yok. Oy bakımından hiç kimseye ihtiyaçları yoktur. Merkezi hükümet bunlarda, il genel meclisi ellerinde bakanlıklar, başkanlıklar hepsi bu kardeşlerimiz elinde. 12 senede yapılabilecek her şey yapılırdı. Sıradan bir belediyeyi değil, her türlü imkanı olan bir belediyeyi yönetiyorsunuz. Çocuk doğsa, bugün 12 yaşında bir delikanlı olurdu. Artık bir kardeşlerimizin bu saatten sonra İnegöl’e verecekleri herhangi bir şeyleri kalmamıştır. Bu saatten sonra İnegöl’ü yerinde saydırırlar, geriye götürürler. Onun için bu kardeşlerimizin artık istirahate çekilmesi lazım.”
Başkan adayı Salih Berber’in konuşmasının ardından her birlikte Mili Görüş selamı verildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.