SP SEÇİMLERE HAZIRLANIYOR

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Saadet Partisi teşkilatı seçim çalışmalarına başladı.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
SP SEÇİMLERE HAZIRLANIYOR






Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Saadet Partisi teşkilatı seçim çalışmalarına başladı.
Yenişehir’e gelen eski Kütahya Belediye Başkanı Süleyman Canan, SP olarak mahalli seçim startını verdiklerini belirterek, "Her siyasi parti iktidar olmak ister. Biz de SP olarak mahalli seçimleri kazanmak için mücadele ediyoruz. Eski yaptıklarımız ortada. Bunu vatandaşımıza çok iyi anlatmamız lazım. Bunun için köy köy, belde belde, ilçe ilçe gezip kendimizi anlatacağız" dedi.
Canan, "Cumhuriyet döneminde 57 hükümet görev yaptı AK Parti hükümetlerine kadar. Dış borç 579 milyar dolara çıktı. Her yıl bütçede faize ayrılan pay ile hizmete ayrılan pay arasında önemli farklar var. Bizim 11 aylık iktidarımızda getirdiğimiz havuz sitemini gerçekleştiremediler. Bunun için çok çalışmalıyız" diye konuştu.
SP’liler partideki toplantının ardından belediye, TSO ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.