SPOR CAMİASINDAN BAŞKAN ÜRGÜP’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

30 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası nedeniyle Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Demirok ve beraberindeki sporcu ve yöneticiler Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü makamında

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
SPOR CAMİASINDAN BAŞKAN ÜRGÜP’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ






30 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası nedeniyle Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Demirok ve beraberindeki sporcu ve yöneticiler Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü makamında ziyaret etti.
Ziyarette Başkan Ürgüp’e, spora verdiği destekler dolayısıyla teşekkür eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç; “Sivas amatörüne, Sivas sporuna çok büyük katkılar yaptınız. Bunu her ortamda dile getiriyoruz. Ben Sivas gençliği adına, spor camiası adına sizlere şükranlarımı sunuyorum. İnşallah devamını bekliyoruz. Çünkü devletin gücü her tarafa yetmiyor, uzanamıyor. Birçok eksiğimiz var. Birçok alanı da siz kapatıyorsunuz. Ben şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Demirok ise Amatörler Haftası nedeniyle ziyarete geldiklerini belirterek, “Başkanımızı ziyarete geldik. Kendisine Sivas’taki spora hem yatırım olarak, hem de spor etkinliklerine fiili katılım olarak katkısı olduğu için teşekkür ederiz. Amatör spor Kulüplerimizle hem de Sivas’taki diğer spor etkinliklerine, takdire şayan katkıları olmaktadır. Tüm spor camiası ve amatör spor kulüpleri adına Başkanımıza saygılarımı iletiyorum” dedi.
Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise spora yatırım yaparak doğru bir iş yaptıklarını kaydederek;“30 Eylül ile 6 Ekim arasındaki zamanın Amatör Spor Haftası’nın etkinlikleri halinde değerlendirilmesi önemli bir fikirdir. Bundan dolayı bakanlığımıza teşekkür ediyorum. Yaptığımız işleri aslında devlet politikalarına, hükümet politikalarına uygun olduğunu düşünüyorum. Bana göre biz doğru olanı yaptık. Üzerimize düşen görevi tam manasıyla yaptığımızı düşünmüyorum. Bunu bir mütevazilik olsun diye söylemiyorum. İlk yıllar tecrübe kazanılmasıyla geçti. Yerinin alınması, tedarik edilmesi, bütçelerin oluşturulması derken dördüncü, beşinci yılın içerisinde konuya vakıf olduğumuzu düşünüyorum. Allah izin ve fırsat verdiği taktirde yeni dönemde Paşaçayırı Spor Tesislerinde bir kapalı salon düşünüyoruz. Salon sporlarına ağırlık vereceğiz. Voleyboldaki etkinliğimizi sürdüreceğiz, geri adım atmadık. Takımımız Süper Lig’den düştü, düşecek takım değildi. Maddi sebeplerden yetememezlikten düştük. 1 veya 2 ay çocukların maaşını geciktirince demorlize oldular. Şuanda daha ucuz daha enerjili bir takım kurduk. 2. Ligden tekrar Süper Lig’e çıkacağız. İnşallah hentbol bayanlarda Süper Lig hedefimiz var. Futbolda 2. Lig’e çıkma hedefimizi sürdürüyoruz. Tesisleşmede Türkiye’nin belediye bazında en iyi belediyesi olma konuma gayret göstereceğiz. İlk sıralarda yer aldığımızı biliyorum. Bu bir bakış meselesidir. Bu işe ayrılan kaynaklar, israf edilen kaynaklar değildir. Biz zaten kaynakları kendi gücümüz ile buluyoruz. Daha önce olmayan kaynaklar, olmayan yatırımlar vardı. Şuanda kaynaklar oluşturuldu. Olmayan yatırımlar yeni oluşturuluyor” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç Başkan Doğan Ürgüp’e, amatör spor kulüplerine verdiği desteklerden dolayı plaket takdim etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.