SPOR TOTO 3. LİG 2. GRUP

Spor Toto 3.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
SPOR TOTO 3. LİG 2. GRUP






Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Manavgat Evrensekispor, pazar günü oynayacağı Çıksalınspor hazırlıklarını sürdürdü.
Ziraat Türkiye Kupası 2. Turunda Denizlispor mağlup eden Manavgat Evrensekispor, Pazar günü sahasında oynayacağı Çıksalınspor hazırlıklarını sürdürdü. Ligde 11’er puanlı Trabzon Düzyurtspor ve Orhangazispor’un ardından 10 puan ile 3. Sırada yer alan Manavgat Evrensekispor, İstanbul Çıksalınspor karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıkıyor.
BARUT’TAN MANAVGATLI SPORSEVERLERE ÇAĞRI
Evrenseki Belediye Başkanı, Manavgat Evrensekispor Onursal Başkanı Recep Barut, Manavgat Evrensekispor’un 2013-2014 Sezonunda grubunda oynadığı karşılaşmalarda başarılı sonuçlar alarak Manavgat’ı en iyi şekilde temsil ettiğini söyledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.