TATİLCİLERİN YENİ ROTASI NARLI

Bursa Büyükşehir Belediyesi Narlı Sosyal Tesisleri, özel paket programlarıyla kurban bayramında misafirlerine ayrıcalıklı hizmet vermeye hazırlanıyor.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
TATİLCİLERİN YENİ ROTASI NARLI






Bursa Büyükşehir Belediyesi Narlı Sosyal Tesisleri, özel paket programlarıyla kurban bayramında misafirlerine ayrıcalıklı hizmet vermeye hazırlanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Narlı tesislerinin konaklama bölümünün yüzde 100 doluluk oranı ile çalıştığını hatırlatarak, “Bu ilgi ne kadar doğru bir yatırım yapıldığını gösteriyor” dedi.
Gemlik’te 10 yıldır metruk halde bulunan, ancak Büyükşehir Belediyesi tarafından tadilatları tamamlanarak hizmete açılan Narlı Sosyal Tesisi tam bir tatil merkezine dönüştü. Dubleks bungalov evlerde bir ayı aşkın süredir konuklarını ağırlayan tesisler yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Bursa il merkezine sadece 50 kilometre mesafede olan Narlı Sosyal Tesisleri, zeytin ve çam ağaçları arasındaki bungalov evleriyle dikkat çekiyor.
Tesisleri gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Denizi, dağı, ovası, sahilleri ve tarihi birikimiyle ülkenin cennet köşelerinden birinde yaşıyoruz. Biz bu dönem bu güzellikleri bütün halkımızın yaşaması için en güzel yerlere sosyal tesisler kazandırıyoruz. Narlı’da diğer tesislerimizden farklı olarak konaklama hizmetini de başlatmıştık. Büyük ilgi oldu ve kısa zamanda yüzde 100 doluluğa ulaştık. Ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızı görmüş olduk. Bütün halkımızı Narlı tesislerimize bekliyoruz” dedi.
Deniz mevsiminin sona ermesine rağmen tatil sezonunu kapatmayan Narlı Sosyal Tesisleri, kurban bayramı tatiline özel paket programlar hazırladı. Tatilciler Büyükşehir’in diğer sosyal tesislerindeki hizmetlerden de yararlanabilecek. Ücretler kişi başı yarım pansiyon 70 TL, 0-6 yaş ücretsiz ve 6-12 yaş yüzde 50 indirimli olarak belirlendi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.