Tatlıtuğ, ABD'ye giden uçağı birbirine kattı

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ kız arkadaşı Başak Dizer ile Los Angeles uçağını birbirine kattı...

09 Temmuz 2014 Çarşamba 09:24
Tatlıtuğ, ABD'ye giden uçağı birbirine kattı






Tatlıtuğ, ABD'ye giden uçağı birbirine kattı

TK 0009 uçuş numaralı THY Los Angeles uçağı yolcuları, yakınlarına sevgilisi Başak Dizer ile birlikte bu şehre tatile giden Kıvanç Tatlıtuğ'un çıkardığı skandalları anlatıyor. Bu sezon rol aldığı 'Kurt Seyit ve Şura'nın beklenen başarıyı gösterememesinden sonra büyük hayal kırıklığı yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, tatil için ABD'nin Los Angeles kentine uçtu. Business class'ın en gözde koltuğu A1'de seyahat eden ünlü oyuncu alkol duvarını aşınca, uçuş görevlilerine zorlu anlar yaşattı. Geçtiğimiz perşembe günü yaşanan ve büyük tepki toplayan olaylar diğer yolcuların anlatımıyla şöyle gerçekleşti:
 
2 şişeyi bitirince çıldırdı
 Asabi hareketleriyle dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ, bir süre kız arkadaşı Başak Dizer'i haşladı. Sürekli alkol aldığı gözlenen oyuncu, sürekli içki isteyerek dikkatleri üzerine topladı. Servis listesinde bulunan pahalı şarabı tek başına bitiren oyuncu, servisin gerisi gelmeyince çileden çıktı. Daha sonra kendisine önerilen farklı bir marka alkolle yolculuğuna devam eden Kıvanç, business class'ta uluslararası bir şöhretin farkına vardı.

 
Ayağına çağırmakla yetinmedi
THY'nin marka yüzü olan ve Yunanistan tatili dönüşü İstanbul üzerinden ülkesine dönen ünlü NBA yıldızı Kobe Bryant'ı fark eden oyuncu, görevlilerden kendisini ünlü basketbol yıldızıyla tanıştırmalarını istedi. Ancak ünlü yıldızın nezaket gösterip iki çocuğu ve eşi yanındayken koltuğundan kalkıp Tatlıtuğ'un ayağına gitmesine karşı onun laubali oturuşunu bozmayışı, yolcular arasında yeni bir tepki konusu oluşturdu. İstanbul'dan, THY'ye ait TK0009 uçuş numaralı Los Angeles uçağında Bryant ailesi ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yanı sıra Sibel Can da bulunuyordu. STAR

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.