TAVŞANLI’DA SOBA SATIŞLARI ARTTI

Tavşanlı’da Sonbahar aylarının gelmesi ve Kurban Bayramı’nın yaklaşması nedeniyle soba satışlarında hissedilir şekilde artış yaşandı.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
TAVŞANLI’DA SOBA SATIŞLARI ARTTI






Tavşanlı’da Sonbahar aylarının gelmesi ve Kurban Bayramı’nın yaklaşması nedeniyle soba satışlarında hissedilir şekilde artış yaşandı. 30 yıldır esnaflık yapan Şerif Özcan, okulların açılmasıyla birlikte başlayan soba satışlarının Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla daha da hızlanmasından memnun olduklarını söyledi.
Yaklaşık 5 yıldır fiyatların aynı olduğunu kaydeden Özcan “ halkımız geçmiş yıllarda soba ihtiyacını Ekim - Kasım aylarında gideriyordu. Bu yıl ise okulların açılmasıyla birlikte başlayan satışlarımız. Ekim ayının ortasına denk gelen Kurban Bayramı nedeniyle erken başladı. Fiyatlarımız gayet makül. Son beş yıldır zam yapılmadığını söyleyebiliriz “ dedi
Tavşanlı’da soba fiyatları 80 TL’den başlayarak 400 TL’ye kadar yükselebiliyor. Esnaf taksit imkanı da sağlayarak vatandaşlara yardımcı olduklarını belirtti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.