• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Ajans
  3. Tecavüzcüden akıl almaz savunma
Ajans
Yayınlanma: 12 Eylül 2014 - 00:20

Tecavüzcüden akıl almaz savunma

Para karşılığı anlaştığı kadını, 2. kez ilişkiye girmediği gerekçesiyle öldürüp başını ezmekle suçlanan sanıktan tuhaf savunma: O ilişkiye girmek istedi. 'Nişanlıyım' dedim, reddettim. Bana saldırdı.

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Tecavüzcüden akıl almaz savunma

Cinsel ilişkiye girdiği kadının başını taşla ezerek öldüren katil zanlısı mahkemede öyle bir savunma yaptı ki, dinleyenleri şoke etti...


İzmir'e bağlı Karabağlar İlçesi'nde geçtiğimiz yıl mart ayında dağlık alanda Yeliz Umman'ı başını taşla ezip öldürdükten sonra çalıların arasına gizlediği idiasıyla dört ay sonra yakalanıp tutuklanan Y.B.'nin, 'kasten canavarca hisle öldürme ve yağma' suçundan ömür boyu hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Savunmasında Y.B., bira karşılığı Umman ile kendi rızasıyla birlikte olduğunu, tokat atıp yere düşünce de orada kendisini bırakıp gittiğini, kadını öldürmediğini belirtip, suçlamaları kabul etmedi.

İzmir 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan ilk duruşmaya tutuklu yargılanan Y.B, avukatı Erdal Benice ile ölenin annesi Şadiye Umman katıldı. Sanık Y.B., kiralık araçla dolaşırken maktülün el kaldırıp durmasını istediğini, kendisini arabanın önüne attığını, ilk olarak ismini Sibel olarak tanıttığını, elinde de bira şişesi olduğunu söyledi. Y.B., “Arabayla kendisini de bırakmamı istedi. Tekel büfesi önünde durmamı ve kendisine bira almamı, aksi halde çığlık atacağını söyledi. Kendisinin tarif ettiği yollardan gittim. Zeytinlik alanda durduk. Araçtan indik. Bana bira karşılığında birlikte olacağını söyledi. Kendisine nişanlı olduğumu belirtip teklifini kabul etmedim. Bunun üzerine bana saldırıp, tokat attı. Bana, 'sen erkek değil misin?' dedi, küfür etti. Kendi rızasıyla arabanın içinde birlikte oldum. Dışarı çıkınca tekrar tartıştık. Kendisini omuzundan itekledim, aracın kapısına çarparak yere düştü. Ben kendisini o şekilde orada bırakıp ayrıldım. Ben cesedi saklamadım, suçsuzum' dedi.

Mahkeme başkanı Kemal Göker, sanığa daha önce Cumhuriyet Savcısı ve poliste verdiği ifadede 'başını taşla ezip, cesedi çalıklar arasına attığını, telefonu aldığını kabul ettiğini' şimdiki ifadede ise çelişki olduğunu bunların hangisinin doğru olduğunu sordu. Sanık Y.B., 'Polisteki ifademi kabul etmiyorum' diye cevap verdi.

Ölenin annesi Şadiye Ummman, sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Savcısı Ahmet Şinasi Aygün, mütalasında sanığın kasten adam öldürme ve hırsızlık suçlarından cezalandırılmasını talep etti. Sanık avukatı mütalaaya karşı diyeceklerine cevap vermesi için kendisine süre verilmesini istedi. Mahkeme heyeti karar için duruşmayı kasım ayına erteledi.



  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Aydın'da orman yangını
Aydın'da orman yangını
İzmir’de uyuşturucu operasyonu: 13 tutuklama
İzmir’de uyuşturucu operasyonu: 13 tutuklama
Şanlıurfa’da kuzenler arasında silahlı kavga: 3 yaralı
Şanlıurfa’da kuzenler arasında silahlı kavga: 3 yaralı
Hurda deposundaki LPG tankı patladı: 1 yaralı
Hurda deposundaki LPG tankı patladı: 1 yaralı
Son Haberler
Sadece dikkat şampiyonları başarabiliyor: 3 farkı bulmak için yalnızca 12 saniyeniz var
Sadece dikkat şampiyonları başarabiliyor: 3 farkı bulmak için yalnızca...
Haritada kaybolmuş bir huzur köşesi: Şehirden uzak, huzura yakın... Tertemiz havası ve serin sularıyla büyülüyor
Haritada kaybolmuş bir huzur köşesi: Şehirden uzak, huzura yakın......
Yalnızca izleyen değil, oynayan 5 burç: Oyunculuk genlerine işlemiş
Yalnızca izleyen değil, oynayan 5 burç: Oyunculuk genlerine işlemiş
Cebinizde servet olabilir! O bozuk para altın değerinde... Elinizde varsa sakın harcamayın
Cebinizde servet olabilir! O bozuk para altın değerinde... Elinizde...
Görenler gözlerine inanamıyor: Huzur, su ve tarih iç içe... İzmir’e 4 saat mesafedeki bu yer büyülüyor
Görenler gözlerine inanamıyor: Huzur, su ve tarih iç içe... İzmir’e...
Öğretmen kontenjanları nihayet açıklandı
Öğretmen kontenjanları nihayet açıklandı

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.