TeknoSA’da Tüm Toshiba Notebooklar Şimdi 2 Yıl Yerine 5 Yıl Garantili

TeknoSA’da Tüm Toshiba Notebooklar Şimdi 2 Yıl Yerine 5 Yıl Garantili

23 Temmuz 2014 Çarşamba 08:43
TeknoSA’da Tüm Toshiba Notebooklar Şimdi 2 Yıl Yerine 5 Yıl Garantili






TeknoSA’da Tüm Toshiba Notebooklar Şimdi 2 Yıl Yerine 5 Yıl Garantili
TeknoSA, Toshiba ile yaptığı anlaşma kapsamında tüm Toshiba Notebookları 2 yıl yerine 5 yıl garantili satıyor. 31 Temmuz 2014’e kadar sürecek kampanya TeknoSA mağazalarında satılan Toshiba Türkiye Distribütörü TNB garanti kartlı tüm Toshiba Notebook modellerinde geçerli.
Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA, müşteri odaklı hizmet anlayışı kapsamında hayata geçirdiği kampanyalarına devam ediyor. TeknoSA, Toshiba ile yaptığı anlaşma çerçevesinde, Toshiba Notebookları 2 yıl yerine 5 yıl garanti ile satışa sunuyor. Kampanya, TeknoSA satış mağazalarından 1 Temmuz – 31 Temmuz 2014 tarihleri arasında satın alınacak Toshiba Türkiye Distribütörü TNB garanti kartlı tüm Toshiba Notebook modelleri için geçerli.
Kampanyadan yararlanmak isteyen TeknoSA müşterilerinin, www.toshibatr.com/kampanya adresinde kampanya işleyişi kısmında belirtilen bilgiler ile kayıt başvuru formunu doldurmaları gerekiyor.
Müşteri memnuniyetini daima ön planda tutan TeknoSA, hizmet kalitesini artırarak tüketicilerine avantajlı kampanyalar sunmaya devam edecek.


TEKNOSA Hakkında
TeknoSA İç ve Dış Ticaret A.Ş., teknoloji perakendeciliği sektöründe; elektronik, bilişim, iletişim, kişisel bakım ve optik alanlarında satış ve pazarlama platformu oluşturmak  üzere, Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. bünyesinde kurulmuştur. TeknoSA, konusunda uzman 4000’e yakın çalışanıyla teknoloji alanında en doğru ürünü, en uygun fiyat ve en üstün hizmet kalitesi ile bütünleştirerek tüketicilere sunmayı hedefleyen bir perakende zinciridir. Türkiye’de teknoloji perakendeciliğinde hizmet veren ilk ve en yaygın mağaza zinciri olan TeknoSA, 77 ilde 300’ü aşkın mağaza ile hizmet vermektedir. Tüketicilerin teknoloji ürünlerinde aradıkları her şeyi bulabildikleri TeknoSA mağazalarını ve teknosa.com’u yılda 210 milyon müşteri ziyaret etmektedir. TeknoSA, Uluslararası Standardizasyon Örgütü (International Standardization Organization–ISO) tarafından oluşturulan kalite yönetim standardı ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesine sahiptir. TeknoSA hakkında ayrıntılı bilgiye www.teknosa.com adresinden ulaşabilirsiniz.

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.